Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Titeket zavarna, ha a testvére...

Titeket zavarna, ha a testvéretek ugyan abban a hónapban tartaná az esküvőjét, mint ti?

Figyelt kérdés
A kettő között kb. 2 hét telne el.
2014. jún. 19. 12:23
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
54%
Nem.
2014. jún. 19. 12:53
 12/21 anonim ***** válasza:
77%
Miért nem tartotok egy közöset? Akkor a rokonság sem mondaná le a lagzikat olyan arányban. Két hét különbséggel elég megterhelő részt venni két lagzin. Ajándékot sem fognak sokan akkora értékben adni mint ha egy év különbség lenne a kettő közt.
2014. jún. 19. 12:54
 13/21 anonim ***** válasza:
94%
Engem nem, a vendégeket viszont igen, mert nem két forint a két esküvőre elmenni egy hónapban.
2014. jún. 19. 12:57
 14/21 anonim ***** válasza:
81%

A mi családunkban nem szokás nagyobb összegeket ajándékozni, tehát ez nem lenne gond, kivéve a szüleimet akik mindkettőnk esetében beszálltak a költségekbe (mi már mindketten házasok vagyunk). Amúgy a családunk kettőnkön kívül kb 6 fő, szüleink mindketten egykék a nagyszüleink meg már nem élnek.

Én nem sértődtem volna meg ha így alakul, de talán szerencsésebb hogy nem így volt.

2014. jún. 19. 12:58
 15/21 anonim ***** válasza:
36%
Én is tutira közös esküvőt tartanék a testvéremmel, annál nagyobb buli nincs. És persze az sem zavarna, ha ugyanabban a hónapban tartaná, vagy akár ugyanazon a héten. Szerintem az ilyesmi miatt csak azok reszketnek, akiknek az esküvő arra kell, hogy minél több embert húzhassanak le anyagilag a barátok, rokonok közül. Nekem csak az a fontos, hogy a szeretteim, barátaim ott legyenek, nem kell beszállniuk semmibe. Amire szükségünk van, megvesszük magunknak.
2014. jún. 19. 12:59
 16/21 anonim ***** válasza:
72%
Nem, mert szeretjük egymást és nem rivalizálunk egymással.
2014. jún. 19. 13:05
 17/21 anonim ***** válasza:
89%
Csak az anyagi vonzat miatt - főleg, ha a szülők állják a nagy részét, így jól megszívatjátok őket. Amúgy nem.
2014. jún. 19. 13:20
 18/21 anonim ***** válasza:
94%

Unokatesómék 2 hét különbséggel tattották, olyan helyen, ahol ez egy egész heti program. Kb az egész felu beszáll sütikkel, az asszonyok egész héten sütnek-főznek a nagy napra, nem volt belőle semmi gond, nagyon jó volt mindkét buli.

Ismerek olyat is, ahol egy napon volt a testvérek esküvője, az viszont nem súlt el jól, mert az egyik pár több pénzt tett bele, a másik viszont több vendéget hívott, abszolút nem egyenlően oszlottak a dolgok. Ami az egyik párnak tetszett, az a másiknak nem, és fordítva.

A lényeg, hogy engem csak a közös lagzi zavarna, egyébként ha akarja, másnap is tarthatja.

2014. jún. 19. 13:43
 19/21 anonim ***** válasza:
5%
#5 jó esetben a szülők nem akkor kezdnek nászajándékra gyűjteni, amikor megtudják, hogy a gyereke házasodni fog.
2014. jún. 19. 13:44
 20/21 anonim ***** válasza:
92%

13-as vagyok.

Nem csak az ajándékra gondoltam. Ha másik városból jönnek a rokonok, ne adj Isten több száz kilométerről, akkor lehet, hogy nem örülnének, hogy egymás után kétszer nyakukba vehetik a fél országot.

2014. jún. 19. 13:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!