Titeket zavarna, ha a testvéretek ugyan abban a hónapban tartaná az esküvőjét, mint ti?
A mi családunkban nem szokás nagyobb összegeket ajándékozni, tehát ez nem lenne gond, kivéve a szüleimet akik mindkettőnk esetében beszálltak a költségekbe (mi már mindketten házasok vagyunk). Amúgy a családunk kettőnkön kívül kb 6 fő, szüleink mindketten egykék a nagyszüleink meg már nem élnek.
Én nem sértődtem volna meg ha így alakul, de talán szerencsésebb hogy nem így volt.
Unokatesómék 2 hét különbséggel tattották, olyan helyen, ahol ez egy egész heti program. Kb az egész felu beszáll sütikkel, az asszonyok egész héten sütnek-főznek a nagy napra, nem volt belőle semmi gond, nagyon jó volt mindkét buli.
Ismerek olyat is, ahol egy napon volt a testvérek esküvője, az viszont nem súlt el jól, mert az egyik pár több pénzt tett bele, a másik viszont több vendéget hívott, abszolút nem egyenlően oszlottak a dolgok. Ami az egyik párnak tetszett, az a másiknak nem, és fordítva.
A lényeg, hogy engem csak a közös lagzi zavarna, egyébként ha akarja, másnap is tarthatja.
13-as vagyok.
Nem csak az ajándékra gondoltam. Ha másik városból jönnek a rokonok, ne adj Isten több száz kilométerről, akkor lehet, hogy nem örülnének, hogy egymás után kétszer nyakukba vehetik a fél országot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!