Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Szerintetek hogyan tudom...

Szerintetek hogyan tudom túltenni magamat egy gyerekkori rossz döntésemen? 24L

Figyelt kérdés
13 éves koromban egy játékos kaland során, vagyis után orálisan kielégítettem az egyik uncsitesómat, aki akkor 20 éves volt. Akkor azért tettem, mert hajtott a kíváncsiság és ő, aki szintén izgalmas kalandnak, játéknak nevezte. Igazából akkor nem tudtam, hogy mit tettem, vagyis hogy mi lesz a következménye. Ma őrjítően cikinek tartom és nagyon gyakran járkál a fejemben, ami egyre csak emészt. Az egészet tetőzi, hogy az elmúlt években ismét előhozta ezt a dolgot. Facebookon utalgatott rá, hogy bár akkor játéknak vélte, ma is nagyon élvezné, ha újra megtenném...stb. Mit tegyek? Hogy élhetek ezzel együtt? Mi van ha másnak is elmondta, csak én nem tudok róla? Hogy néznek most így rám egyes emberek? Sajnos nem tudok vele nem foglalkozni. Minden tanácsot köszönettel fogadok.
2014. jún. 17. 20:03
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
84%

Persze az unokatesód 20 évesen nem tudta mi az az oral..

Ebből böri lehet.

2014. jún. 17. 22:50
 12/20 anonim válasza:
83%
Pedofil és aberrált!!! Szerintem mondd neki, hogy hallgasson mélyeket és kerüljön el messzire!
2014. jún. 18. 02:03
 13/20 anonim ***** válasza:
79%

Írd meg neki, hogy soha többé ne hozza fel a témát és jobban teszi, ha senkinek nem beszél róla, különben feljelented kiskorú megrontásáért.

Hogy magadban hogyan dolgozod fel, az más kérdés..

2014. jún. 18. 08:09
 14/20 anonim ***** válasza:
50%

Szerintem nyugodtan igénybe veheted szakember segítségét, mert magadtól nem fogsz túllépni ezen. Nincs benne semmi ciki.

Azon pedig ne aggódj, hogy bárkinek elmesélte volna, pláne ismerősi, rokoni körben. Az ilyen beteg, aberrált, perverz pedofiloknak is van annyi sütnivalójuk, hogy ne reklámozzák. Ha bárki tudna az esetről, elég jó eséllyel orrbavágta volna. Lehet, hogy 13 évesen már neked is több eszed lehetett volna, de nem te vagy a hunyó, ő a nem normális.

Facebookon pedig nyugodtan tiltsd le, és életben is próbáld kerülni ezt a beteg pszichopatát.

2014. jún. 18. 14:42
 15/20 anonim ***** válasza:
63%

Hát, én 13 évesen csak macskákat láttam szexelni, az alapokat tudtam ( beteszi, kiveszi, jön a kisbaba) szóval könnyű preda lettem volna egy ilyen mentalitású rokonnak.

Meg egy 13 évest könnyű bepalizni, gondolom, nem is a kérdező ötlete volt.

2014. jún. 20. 15:00
 16/20 anonim ***** válasza:
0%

Csak úgy tudod magad túltenni rajta, ha elmondod Istennek őszintén, a te szavaiddal,mindent amit gondolsz erről a dologról. Meglátod ,hogy mennyit fog segíteni.

Sok ember nem tudja, hogy hogyan szabaduljon meg rossz döntésekől,gondolatokról, bűnöktől. Nem rosszidulatbó, sőt épp ellenkezőleg,hogy segítséget tudjak valamilyen szinten nyújtani :) ...végsősoron ,ami akkor történt az bűn és a bűneinket csak Istennel tudjuk leszámolni,eltöröltetni,erre más lehetőség nincs. :) Ezért egy próbát megér,hogy kipóbáld,vag kipróbáják mindazok,akik ilyen helyzetben vannak,hogy Istennek elmondják,mégha nem is ismered közelebbről, de Ő mindenkinél jobban ismer. :)

2015. okt. 31. 19:10
 17/20 anonim ***** válasza:
52%

Így van ahogy mondják, 14 éves kor alatt még akkor is büntetendő, ha a beleegyezéseddel történt, úgyhogy mondd meg neki, hogy a saját érdekében jobb ha mélyen hallgat erről, és neked se merje felhozni soha többé, különben esetleg neked juthat eszedbe beszélni erről valakinek. A facebookos bejegyzései ráadásul bizonyíték ellene, ha tagadni próbálná.

Egy 20 éves nagyon jól tudja már, hogy ez nem játék, csak kihasznált téged.

Hogy magadban hogyan dolgozd fel, azt nem tudom, ha nem megy tényleg jó lehet egy pszichológus.

2017. jún. 27. 07:24
 18/20 anonim ***** válasza:
0%
Azert ne őruljunk mar meg. Minket mar reg felvilagositottak 13 evesen. Ne mentegesd magad, tudtad mit csinalsz. Es megtetted. En is kivancsi voltam 13 evesen. Az h te belementel nem azt jelenti h csak az ő hibaja. Mindket fel reszerol gáz. Ha en az anyad lennek kiakadnek termeszetesen, de szerintem nem védenélek hiszen nem voltal annyira kislany mar. 10-11 evesen mas, de 13-14 evesen mar nagyon tudjak elmeletben h mi hogy mukodik. Ez csak duma
2017. jún. 27. 09:10
 19/20 anonim ***** válasza:
"úgyhogy mondd meg neki, hogy a saját érdekében jobb ha mélyen hallgat erről, és neked se merje felhozni soha többé, különben esetleg neked juthat eszedbe beszélni erről valakinek." - semmi jelentősége, rég elévült a dolog. - arról nem is szólva, hogy a kérdés is 3 éves.
2017. júl. 4. 10:30
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Csessze meg, most 24 éves a kérdező. Velem egyidős. Amikor én voltam 13, nekem is galamb lelkem volt, ne vegyétek már egy kalap alá a mai 13 évesekkel! Régen nem volt ez a divat... engem is betalált egy rokon gyerek hasonlóval, csak én megijedtem attól amit mondott, és elfutottam inkább...
2017. júl. 4. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!