Szerintetek hogyan tudom túltenni magamat egy gyerekkori rossz döntésemen? 24L
Persze az unokatesód 20 évesen nem tudta mi az az oral..
Ebből böri lehet.
Írd meg neki, hogy soha többé ne hozza fel a témát és jobban teszi, ha senkinek nem beszél róla, különben feljelented kiskorú megrontásáért.
Hogy magadban hogyan dolgozod fel, az más kérdés..
Szerintem nyugodtan igénybe veheted szakember segítségét, mert magadtól nem fogsz túllépni ezen. Nincs benne semmi ciki.
Azon pedig ne aggódj, hogy bárkinek elmesélte volna, pláne ismerősi, rokoni körben. Az ilyen beteg, aberrált, perverz pedofiloknak is van annyi sütnivalójuk, hogy ne reklámozzák. Ha bárki tudna az esetről, elég jó eséllyel orrbavágta volna. Lehet, hogy 13 évesen már neked is több eszed lehetett volna, de nem te vagy a hunyó, ő a nem normális.
Facebookon pedig nyugodtan tiltsd le, és életben is próbáld kerülni ezt a beteg pszichopatát.
Hát, én 13 évesen csak macskákat láttam szexelni, az alapokat tudtam ( beteszi, kiveszi, jön a kisbaba) szóval könnyű preda lettem volna egy ilyen mentalitású rokonnak.
Meg egy 13 évest könnyű bepalizni, gondolom, nem is a kérdező ötlete volt.
Csak úgy tudod magad túltenni rajta, ha elmondod Istennek őszintén, a te szavaiddal,mindent amit gondolsz erről a dologról. Meglátod ,hogy mennyit fog segíteni.
Sok ember nem tudja, hogy hogyan szabaduljon meg rossz döntésekől,gondolatokról, bűnöktől. Nem rosszidulatbó, sőt épp ellenkezőleg,hogy segítséget tudjak valamilyen szinten nyújtani :) ...végsősoron ,ami akkor történt az bűn és a bűneinket csak Istennel tudjuk leszámolni,eltöröltetni,erre más lehetőség nincs. :) Ezért egy próbát megér,hogy kipóbáld,vag kipróbáják mindazok,akik ilyen helyzetben vannak,hogy Istennek elmondják,mégha nem is ismered közelebbről, de Ő mindenkinél jobban ismer. :)
Így van ahogy mondják, 14 éves kor alatt még akkor is büntetendő, ha a beleegyezéseddel történt, úgyhogy mondd meg neki, hogy a saját érdekében jobb ha mélyen hallgat erről, és neked se merje felhozni soha többé, különben esetleg neked juthat eszedbe beszélni erről valakinek. A facebookos bejegyzései ráadásul bizonyíték ellene, ha tagadni próbálná.
Egy 20 éves nagyon jól tudja már, hogy ez nem játék, csak kihasznált téged.
Hogy magadban hogyan dolgozd fel, azt nem tudom, ha nem megy tényleg jó lehet egy pszichológus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!