Hogyan lehet nevelni egy felnőtt embert, ha nagyon rossz természete lett?
Figyelt kérdés
Több év után előkerült a testvérem,akiről kiderült hogy csavargó életet élt amíg nem láttam.Mindenkit magára haragított,ismerőseit,barátait és most is kerülik az emberek,meg szólják hogy csöves.Nem így nevelték szüleink,kik már nem élnek,de nagyon megváltozott,és én szeretem,segíteni akarok neki,de nem hajlandó elismerni hogy milyen.Úgy viselkedik,hogy kéreget,rendkívül modortalan,igénytelen,minden kultúra eltűnt belőle.Flegmán és lekezelően beszél,még a hangja is megváltozott.Mit csináljak,esetleg vannak ilyen szakemberek akik segíteni tudnának?2014. jún. 8. 13:51
1/4 anonim válasza:
Ki kéne deríteni először is, hogy miért lett ilyen. Mert oka csak van.
2/4 A kérdező kommentje:
Nem tudta feldolgozni hogy elhagyta a felesége,és a
gyereke.Legalább is szerintem,de nem beszél róla.
2014. jún. 8. 14:43
3/4 A kérdező kommentje:
Ez az oldal megdöglött.
2014. jún. 11. 18:53
4/4 anonim válasza:
"Hogyan lehet nevelni egy felnőtt embert"- sehogy. Vagy neveli magát, vagy belátja maga....max manipulálni lehet...
"Mit csináljak,esetleg vannak ilyen szakemberek akik segíteni tudnának?" -Igen, vannak fizetős pszichológusok.
Aki nem él spirituális életet, az pszichológiával szokta helyettesíteni....
Szvsz drága és hatástalan. A leírt esetben különösen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!