Hogy mondjam el a nővéremnek, hogy a vőlegénye egy erőszakos, hatalommániás ember, aki megcsalta velem?
Nem elítélést, vagy fejmosást várok. Tudom, hogy amit tettem, az nem éppen könnyen megbocsájtható dolog, de fiatal voltam és naiv.
Hónapokig együtt voltam a nővérem barátjával titokban, rengeteget voltunk kettesben, miattam szakított is vele... De aztán egyre furább lett, nem engedett meg dolgokat, máshogy kezdett el velem viselkedni, erőszakosabb lett és kétszer megvert, a 2. alkalomnál vetettem véget minden kapcsolatnak közöttünk.
Azt hittem, hogy nem látom többet, mert szakított a nővéremmel és ő budapesti, mi pedig az ország másik végében élünk. De a testvérem múlt héten bejelentette, hogy újra együtt vannak (ő is Pesten él) és szeptemberben férjhez megy, nem akarják húzni a dolgot, mert már együtt voltak évekig és olyan, mintha ez a szakítás meg sem történt volna...
Az a baj, hogy a családom olyan, hogy mindenki azt hiszi, tökéletes az életünk, a problémákat inkább a szőnyeg alá söpörjük és nem beszélünk róluk. De ezt nem tarthatom titokban, az az ember nem normális.
Félek, hogy esetleg nem hinnének nekem, mert a nővéremmel így sem jövünk ki túl jól. Lehet, azt mondaná, hogy csak irigykedek és szét akarom őket választani.
Álljak oda elé és mondjam el? Legyenek ott a szüleink is?
És a vőlegénye?
Vagy mit csináljak?
"Hónapokig együtt voltam a nővérem barátjával titokban"
Nézd, vannak esetek, amikor az ember bevállalja azt a bizonyos 8-10 évet teljes ellátással. Kell egy jó ügyvéd, de a nővéred becsülete helyre áll.
Intelligenst akartam írni, csak úgy elég nehéz, ha remeg az ember keze és alig alszik... :)
70%-os, neked az jött le a kérdésemből, hogy a testvéremnek van gyereke és a pasi öngyilkos akart lenni? (ennyit olvastam el a kérdésből, amit linkeltél)
Vagy most minden kérdést belinkelsz, amiben van nő és férfi? :)
Ne erőltesd.
Újra elakarod csábítani a nővéred pasiját?Tényleg menj el és vegyél magadnak gerincet!
Nem azért de azt is tudod hogy apád csalja az anyádat és még anyádnak sem szólsz?
Tudod elképzelhetőnek tartom azt hogy a nővéred pasija normális,csak te hoztad ki belőle hogy kapj tőle...Ezen nem csodálkoznék!
Igen, azért csábítanám el, hogy legyen bizonyítékom. Bár ez lehet, hogy hülyeség.
Minek szóljak anyának, hogyha ő is tudja és tudomást sem vesz az egészről?
Igen, biztosan azért tette velem azt, amit tett és vert meg, mert direkt kiakasztottam... Úristen, mekkora egy bunkó vagy.
ritka nagy trollkérdések napja van ma!
unatkozik otthon a kisasszony!
már figyelem egy ideje a kérdéseit, és jelentve leszel, az összes kérdéseddel együtt, azt mész is innen erről az oldalról!
Miért lenne trollkérdés? Mert veled ilyen nem történt meg, tehát más sem kerülhet hasonló helyzetbe?
Szánalmas, hogy valakinek az jelenti az örömöt, hogy kérdéseket offoljon szét, mert szerinte "unatkozik" a kérdező. Ritkán mondok ilyet, de remélem, te is átélsz egyszer hasonlót, mint én! :)
Amúgy meg milyen kérdéseimet figyeled te egy ideje? :D
Ennyire érdekel a szépség és a divat? :)
Csak mert ebben a témakörben ez az első ilyen kérdésem, a többit a fent említett kategóriában találod...
De kár az ilyen gyökerekre pazarolnom az időmet, te a saját igazadban hiszel, akkor üljél otthon és jelentgesd a kérdéseket, egészségedre!
Annyira bírom,hogy aki őszintén megmondja az igazat ( r*banc, gerinctelen) ,azt egyből lepontozod !!
Ha volt képed hónapokig viszonyt folytatni,az igazság elmondásához is legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!