Hogy mondjam el a nővéremnek, hogy a vőlegénye egy erőszakos, hatalommániás ember, aki megcsalta velem?
Nem elítélést, vagy fejmosást várok. Tudom, hogy amit tettem, az nem éppen könnyen megbocsájtható dolog, de fiatal voltam és naiv.
Hónapokig együtt voltam a nővérem barátjával titokban, rengeteget voltunk kettesben, miattam szakított is vele... De aztán egyre furább lett, nem engedett meg dolgokat, máshogy kezdett el velem viselkedni, erőszakosabb lett és kétszer megvert, a 2. alkalomnál vetettem véget minden kapcsolatnak közöttünk.
Azt hittem, hogy nem látom többet, mert szakított a nővéremmel és ő budapesti, mi pedig az ország másik végében élünk. De a testvérem múlt héten bejelentette, hogy újra együtt vannak (ő is Pesten él) és szeptemberben férjhez megy, nem akarják húzni a dolgot, mert már együtt voltak évekig és olyan, mintha ez a szakítás meg sem történt volna...
Az a baj, hogy a családom olyan, hogy mindenki azt hiszi, tökéletes az életünk, a problémákat inkább a szőnyeg alá söpörjük és nem beszélünk róluk. De ezt nem tarthatom titokban, az az ember nem normális.
Félek, hogy esetleg nem hinnének nekem, mert a nővéremmel így sem jövünk ki túl jól. Lehet, azt mondaná, hogy csak irigykedek és szét akarom őket választani.
Álljak oda elé és mondjam el? Legyenek ott a szüleink is?
És a vőlegénye?
Vagy mit csináljak?
Jól hátba szúrtad a nővéred,de ha jót akarsz akkor mindent mondj el neki mikor kettesben vagytok! ha arra volt merszed hogy lefeküdj a pasijával,akkor elmondani is legyen merszed és vállalni a következményeket!
Egyes emberekből hiányzik a gerinc.Te is közéjük tartozol,úgysem fogod elmondani és emiatt csak jobban tönkreteszed a nővéredet!
R*bancveszély! :S
A nővéred már biztos nem lenne vele,ha verné. Az erőszakosságot meg kordában lehet tartani (Lásd: Egy-egy ember mást tud kihozni a másikból)
Igen, mondd el!
Nagy traumaként érhet egyeseket, de végül azt fogják mondani: sokkal jobb, hogy tudjuk.
Lesznek, akik pedig éppen azért fognak neheztelni rád, mert ilyen sokáig Magadban tartottad ezt az életbevágóan fontos infót.
Kell legyen következménye annak, amiket a fickó tesz, mert az ő fejében ez teljesen rendjén van, nap mint nap eszerint él, cselekszik, és senki nem fogja szembesíteni avval, hogy ebben mekkorát téved.
Folytatom. Először mondd el olyannak, aki szerinted a legilletékesebb ebben vagy aki a legtöbbet tud tenni, segíteni az ügyben, pl. mert legjobb az értékrendje, lélekjelenléte, stb. Pl. egy szülődnek.
És akkor ő majd viszi tovább az ügyet. Ez mindenkinek fontos infó, nem szükséges, hogy mindenki előtt mondd el és mindenki egyszerre értesüljön. Majd ha van kétség, kérdés, akkor újra megkérdeznek Téged.
"Lehet, azt mondaná, hogy csak irigykedek és szét akarom őket választani. "
A verés mennyire volt komoly?
Van róla lelet vagy ilyesmi?
Van szerelmes SMS-ed a fiútól? E-mail, bármi?
Nemi betegség?
Ha tudsz róla olyan infókat, amiket csak ilyen kapcsolatban lehet megtudni, akkor az bizonyítja.
Ha a nővéred nem hiszi, hát legalább mások elhiszik, a nővérednek pedig joga van a vesztébe rohanni. De az nem a Te hallgatásod miatt lesz.
Honnan veszed 69%-os, hogy nem lenne vele, ha verné?
Az elsőt még én is elnéztem, mert kiakasztottam, stb és esküdözött, hogy többet nem üt meg soha és nem is kiabál velem. Aha, persze. A nővérem pedig nem olyan, mint én. Nem áll ki magáért, ha sokáig mondogatná neki a pasi, még azt is elhinné, hogy ő a hibás azért, mert valaki megüti...
Szerinted hány nő van, akit vernek otthon, mégsem tesznek semmit?!
68%-os, az a baj, hogy a családom eléggé érdekes... Nem beszélünk soha a problémákról, kikerüljük őket, úgy teszünk, mintha nem léteznének.
Ezért van az, hogy apa korombeli, vagy nálam pár évvel idősebb lányokkal csalja anyát és hogy fogalma sincs az életemről, szerintem azt sem tudja, hogy hány éves vagyok.
Anyával pedig rengeteget veszekszem, már számolja a napokat az esküvőig, odavan a pasiért és a szemében mindig én voltam a család "fekete báránya". Szerintem ő lenne az első, aki azt állítja, hogy hazudok...
Másik 68%-os (20:22-es), először csak felpofozott, a második alkalommal olyan erősen megütött, hogy elestem.
Nincs róla semmilyen látlelet, mert akkor kiderült volna minden és semmi kedvem nem volt egy cirkuszhoz.
Mindent kitöröltem (sms-ek, képek, videók, üzenetek), az ajándékait kidobtam, mert minél hamarabb felejteni akartam.
Egy régi pólója van még meg, de arra mondhatja, hogy vettem valahol...
Viszont az jó ötlet, hogy mondjak olyat, amik csak egy kapcsolatból derülnek ki.
Gondoltam arra, hogy elcsábítom és így lenne bizonyítékom is, de akkor mondhatja, hogy az volt az első alkalom és én nyomultam... Ha pedig a nővérem nem szakítana velem, végem lenne és így is tartok attól, hogy megint bántani fog.
Így, egyszerűen. Négyszemközt, csakis a nővérednek mondd el, higgadtan és nyugodtan. Ne oktasd ki, ne prédikálj, ne akard "megváltoztatni", ne akard megmenteni. És vállad emelt fővel, amit kapsz.
Ja: az ember nem intelligent, mert olyan szó nem létezik, hanem intelligens. Az intelligenciát viszont - mint minden más adottságot - lehet jóra és rosszra is használni.
A pasi valószínűleg pszichopata. Minden jel arra mutat, hogy az. Legalább te védd magad tőle a jövőben. Vedd ezt olyan komolyan, ahogyan írom.
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Véletlenül nem ő a nővéred? Vagy a te másik éned? Vagy ő csak egy másik unatkozó hülyegyerek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!