Szerintetek mi a jobb: testvér nagyobb korkülönbséggel, vagy ha nincs is testvére?
Figyelt kérdés
2014. máj. 28. 21:19
31/31 anonim válasza:
Nagy korkülönbséggel nem lehet jó testvéri viszony?? Hát ezt nem tudom,honnan vettétek,nekem két testvérem van,az egyik csak fél,és 18 év van köztünk,de sokkal közelebb áll hozzám,mint az édes testvérem,aki öt évvel idősebb nálam...Sokkal szorosabba kapcsolatunk,gyakrabban beszélünk,és a beszélgetéseink sem olyan felszínesekl,mint a fiatalabb tesómmal...ez nem cska a kortól,de az adott emberek személyiségétől,és még nagyon sokmindentől függ...Szerintem sokkal jobb,ha van testvér,mint ha nincs,mert így a barátokon stb kívül lesz neki még egy olyan ember aszülei halála után,akire feltétel nélkül bármikor számíthat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!