Szerintetek mi a jobb: testvér nagyobb korkülönbséggel, vagy ha nincs is testvére?
Tesó
Én egyke vagyok, nsgyon rossz. Persze biztos van jó olda de én ezt soem láttam. Kicsiként azért, mert nem nagyon volt kivel játszanom, most pedig azért, mert úgy érzem szívesen babusgatbám, ganítgatnám, ellesném anyuól, hogyan kell a lehető legjobban a kicsikkel fohlalatoskodni sb. + óvónő akarok lenni, azért is jó lenne
13l
Csak egy a fontos, vállalnátok-e még egy gyereket?
Az hogy milyen lesz a testvéri kapcsolat, az kiszámíthatatlan, sajnos.
De nagyon sok egyke gyerektől hallottam régen, hogy a legnagyobb vágyuk egy testvér volt.
S még valami, egy egészséges gyereknél nincs nagyobb ajándéka az életnek. Igaz, ahogy nőnek függetlenednek, de amíg kicsik, addig nagyon sok örömöt okoznak, ha jó házasságba születnek, szerető szülőkhöz, akkor talán még később is.
Kinek mi a jobb?
Az anyának abszolút jobb;nálunk én vittem a 10 és fél évvel fiatalabb testvéremet bölcsődébe-óvodába,írtam neki-vele a leckét,aláírtam az anyám nevét,hajat mostam neki,vittem magammal -kellett- mindenhova.Nem mostam rá,nem főztem,de enni adtam neki.
Amikor már akkora volt,hogy nem kellett vigyázni rá,már nem kellettem,fölösleges lettem,kiutáltak.
Próbálkoztam mindig,néhány évente,nem kellettem,se az unokák.Soha nem is hívtak,el lettem felejtve.
A testvérem?Hát tehet ő arról,hogy a nyakamba volt varrva -mondja-.És nem akar emlékezni semmire,jó okkal.Minden egyedül az övé,törődés,ház,nyaraló,ahyagiak,az unokáknak ajándék,nyaralás.
Szóval lett testvérem?Nem.Sőt,még szüleim se.
Ilyen esetben az idősebb testvérnek jobb lett volna,ha nem lett volna testvére,megmaradtak volna a szülei.
Barátokkal talán lehet pótolni a testvért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!