Nem tudok élni az ikertestvéremtől, mit tegyek?
annyira idegesit nics saját életem miatta az isokolába isegy emberként kezelnek minket meg persze itthon is ha ő csinál vmit én se mehetek sehova vagy a suliba ha ö összeveszik az egyik barátnőnkel akkor a csaj engem is utál
és nem hagyja hogy éljek mindig mindenhol ott van , jo persze szeretem meg minden de nagyon zavarnak a fura kis dolgai , pl, mult hónapban befestettem a hajam sötét-vöröses barnára ( alapból szőkés -barna hajam volt) és nagyon tetszett ez a stílusváltás mindenki szerint nagyon jóó lett , és kicsit ugy éeztem ezzel ki tudok tünni és nem vagyunk már egyformák , rá egy hétre tesom is ugyanolyan szinűre ugyanazzal a márkájú hajfestékkel befestette a haját :/ nem értem miért idegesit?
amugy 17 évesek vagyunk és egypetéjű ikrek :/
Moss be neki egyet,akkor nem lesztek egyformák.Neki lesz egy lila foltja is.Engem is zavarna.
Mondd meg a barátnőiteknek,hogy ha vele vesznek össze,veled ne éreztessék.
Sajnos ez egy darabig még így lesz, és hiába lesz más hajszíned, másmilyen öltözeted, össze fognak keverni benneteket.
Akkortól szünik majd meg ez a gond, ha más helyen fogtok továbbtanulni, dolgozni, mert akkor mindegyikötöket külön, a másik nélkül ismernek meg és többé nem az "X-ikrek közül az egyik" leszel, hanem XY.
A testvéredböl az egyelöre félelmet vált ki, hogy töled függetlenül kelljen léteznie (gondolom, ö a fiatalabbik), de idövel ö is eljut oda, hogy egyéniség akarjon lenni, nem pedig a másodpéldányod.
Idegesítő lehet. Rossz ha nincs élettered, ha nem érezheted magad különlegesnek.
Lehet, hogy a tesód felnéz rád és ezért majmol.
Irigykedik egy vélt vagy valós tulajdonságodra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!