Szerintetek tényleg ki kell élni magunkat 21 éves korig, különben már ciki?
Nyugi! 34 éves koromig éltem (volt közben 3 pasi, de mind max. 2 évig), buliztam, utaztam, koncert, melóztam, haverkodtam... 34 évesen ismertem meg az igazit, 35 évesen lettem terhes, 36 voltam, mikor szültem, és fiatalnak érzem magam. Sosem volt ciki még a discoba menni se.
Még csak most kezdődik az élet :)
abszolút nem ciki:) attól, mert te nem bulizgatsz meg ilyenek, attól még nem maradsz le semmiről. vagyis de, a csalódásokról, hülye pasikról, akik ittasan szeretnek, de utána már nem biztos, "kiégéstől":) szóval, erről szerintem jobb is ha lemaradsz:)
ha te nem szeretsz bulizni, hanem inkább otthonülős vagy, akkor nem érdemes csak azért azt csinálni, amit nem szeretsz, hogy mások jó véleménnyel legyen rólad:)
és nem vagy öreg sem...harmincasok is járnak szórakozni, sőt...:)
szerintem több értéked van így:) de persze ahogyan te gondolod, neked kell tudnod, mit szeretnél:)
Nekem sincs kivel mennem,összes barátnőmnek vagy van barátja és nem akar bulizni, vagy inkább otthon ül.Nem megyünk együtt? :D 17/L
Egyébként a kérdésre válaszolva nem vagy öreg egyáltalán!!
Hát igen, 40 éves anyukaként már lehet én sem ráznám magam a discoban, de szerintem abban a korban is megvan a megfelelő szórakozási forma, melybe beletartozhat simán iszogatás, tánc is:) Én egy olyan 30 éves koromig érzem, hogy még simán járhatok bulizni, szóval a tesómat nem értem, hogy miért gondolja, hogy az a normális ha valaki 21 évesen kiélte magát, még van egy csomó évem erre..
17/L, de mehetnénk simán, én pesti vagyok, Te?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!