Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Szerintetek tényleg ki kell...

Szerintetek tényleg ki kell élni magunkat 21 éves korig, különben már ciki?

Figyelt kérdés
Tesómról van szó..mindig piszkál, hogy szerencsétlen vagyok amiért nem járok bulizni 19 évesen és már ne is menjek, mert öreg vagyok és ki fognak röhögni..azért nem megyek, mert NINCS kivel konkrétan, lány vagyok és csak ilyen otthonülős pizsipartis barátnőim vannak, akiket nem engednek sehova..most megyek egyetemre és majd ott találok biztos új barátokat. Na mindegy, ő azt mondja már kiélte magát 21 évesen és majd én mennyire sajnálni fogom, hogy nem tudom kiélni magam. Nem értem a felfogását, tényleg öreg vagyok már vagy csak direkt piszkál szerintetek?:S
2013. aug. 11. 23:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

a tesód hülyeségeket beszél. de lehet, h csak egy kis csömöre van a a sok bulizástól.

most kezdődik számodra az igazi élet :) egyetemen annyi buli van, h még sok is :D én is inkább az egyetemen kezdtem bulizni, most 25 vagyok, de még mindig járok néha táncolni, szórakozni. senki nem mondja rám, h öreg lennék hozzá.

2013. aug. 12. 08:12
 12/15 anonim ***** válasza:
A tesód hülye. :) Én 22 vagyok, de ugyanúgy járok bulizni, párom 25, a haverjai idősebbek, és ők is mennek bulizni a mai napig, lányok is vannak a társaságban, egyáltalán nem ciki... Majd ha elkezdődik az egyetem, ott biztos lesznek bulizós barátok, ne aggódj!
2013. aug. 12. 08:54
 13/15 anonim ***** válasza:
A tesód fajta lányok azért gondolják azt, hogy 21-ig ki kell élni magát az embernek, mert úgy gondolják 21 évesen férjhez kell menni, 25-ig 2 gyereket kell szülni, mert utána már lemegy a roló. 30 után pedig megállt az élet. Pedig ez nagy butaság.
2013. aug. 12. 09:06
 14/15 anonim ***** válasza:
múltkor a diszkóban egy 50 körüli manust láttam. na, ez a ciki! (szerintem...)
2013. aug. 12. 15:47
 15/15 anonim ***** válasza:
És az a tökhülye bátyóka hogyhogy nem képes magával vinni?
2013. aug. 13. 01:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!