Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Tényleg ribi lesz ettől egy lány?

Tényleg ribi lesz ettől egy lány?

Figyelt kérdés
24 éves vagyok. 2 fiú testvérem van, az öcsém már nem lakik velünk, nagyon ritkán találkozunk, de most itthon van az ünnep alatt. Gyerekkoromban a bátyám kinőtt ruháit hordtam, kevés lányos cuccom volt, mert szegények voltunk. Elég fiús gyerek voltam emiatt. Most egyetemre járok, mellette dolgozom, jól tanulok, kapok ösztöndíjat, tehát végre életemben először van pénzem. Elkezdtem kicserélni a ruhatáramat, vettem nőiesebb ruhákat, szoknyákat, magassarkút, ékszert, sminkcuccokat stb. és végre nőiesen öltözködöm. Az öcsém amióta itthon van, folyton csak szapul, szerinte feltűnési viszketegségem van és elkezdtem r*b@ncosodni, mert már nem kinyúlt pólóban, kopott farmerban és tornacipőben járok, mint gyerekkoromban, hanem csinos egyberészes ruhában és magassarkúban, és sminket, körömlakkot is szoktam használni. Nagyon rosszul esik, hogy ilyeneket mond. Ezek tényleg ribivé tesznek egy nőt?
2014. ápr. 21. 13:14
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Nem vagy az.

Csupán a testvérednek még szoknia kell az új énedet, neked pedig (sajnos) lenyelned -mértékig.

Viszont azért hozzá kell tennem, hogy nem mondjuk a testvérünkre (se senki másnak, főleg nem egy rokonnak), hogy...na, szóval ő egy olyan 'r' betűs.

Ha már szokássává válik (nem pedig ideiglenes állapotá) ez a csúnya szavas megnyilvánulás, szólj vissza finoman, vagy egyszer beszélgess el vele négy szem közt, melyben kifejtted, hogy te az elején próbáltál megértő lenni vele, de ez már számodra is sok -figyelj arra, hogy ne légy kioktató vagy rossz indulatú, hanem csupán egy ártatlan csinos lányka, akit a bátyja egrecíroz.

Engem mikor úgyanígy piszkáltak, megsértődtem, és miután a "zaklatóm" rájött, hogy a nyugodt, békés énem kedvesebb, abba hagyta... (jó hozzá kell tegyem, hogy én már csak ilyen sértődékeny, avagy másnéven érzékenyebb tipus vagyok...)

Remélem tudtam segíteni. :-)

2014. nov. 15. 21:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!