Tényleg ribi lesz ettől egy lány?
Nem vagy az.
Csupán a testvérednek még szoknia kell az új énedet, neked pedig (sajnos) lenyelned -mértékig.
Viszont azért hozzá kell tennem, hogy nem mondjuk a testvérünkre (se senki másnak, főleg nem egy rokonnak), hogy...na, szóval ő egy olyan 'r' betűs.
Ha már szokássává válik (nem pedig ideiglenes állapotá) ez a csúnya szavas megnyilvánulás, szólj vissza finoman, vagy egyszer beszélgess el vele négy szem közt, melyben kifejtted, hogy te az elején próbáltál megértő lenni vele, de ez már számodra is sok -figyelj arra, hogy ne légy kioktató vagy rossz indulatú, hanem csupán egy ártatlan csinos lányka, akit a bátyja egrecíroz.
Engem mikor úgyanígy piszkáltak, megsértődtem, és miután a "zaklatóm" rájött, hogy a nyugodt, békés énem kedvesebb, abba hagyta... (jó hozzá kell tegyem, hogy én már csak ilyen sértődékeny, avagy másnéven érzékenyebb tipus vagyok...)
Remélem tudtam segíteni. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!