Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk! Nagy gáz ha eléggé...

Fiúk! Nagy gáz ha eléggé szőrös a karom? Még nem szóltak, csak nagyon félek ettől, vélemény? 13/L

Figyelt kérdés
Ti h vagytok ezzel? Nagyon undorító?

2014. febr. 19. 00:34
1 2
 1/12 anonim válasza:
63%

küldj képet! 16/F :)

mellesleg mindenki őse a majom volt es úgy alakultunk hogy mindenkinek ugyanulúgy mindenhol van szőre (kivételekkel) csak nem olyan erős mint volt szóval nem és ne is merd borotválni mert akkor tényleg undorító lesz!

2014. febr. 19. 00:48
 2/12 anonim válasza:
100%
ugyanúgy*
2014. febr. 19. 00:50
 3/12 anonim válasza:
76%
Nekem is elég szőrösek voltak a kezeim/lábaim, kb ennyi idős voltam mikor elkezdtem gyantázni, az elején kicsit fáj, de meg lehet szokni és minél többször csinálod annál gyengébbek lesznek a szőrszálak.
2014. febr. 19. 01:18
 4/12 anonim ***** válasza:
87%

Ha téged zavar akkor gyantázd le, másokkal ne nagyon törődj.

És kedves #1, nem a majmoktól származunk hanem egy közös ősünk van velük, ha nem ismered az alap biológiát akkor maradj csöndben a témáról.

2014. febr. 19. 02:39
 5/12 anonim ***** válasza:
11%
ÁÁááá, nem gáz! Amúgy kérsz egy banánt?
2014. febr. 19. 05:20
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Engem is nagyon zavart, mikor annyi idős voltam mint te. Anyumtól örököltem, nem voltam miatta boldog.

Aztán egy idő után elfogadtam, ma már egyáltalán nem érdekel. Mások pedig soha nem szólták meg. Általánosban talán, de az sem maradt meg bennem.

Én semmi esetre se gyantáznám/borotválnám/epilálnám, miegyebek, mert nekem csak a macera lenne vele..Onnantól kezdve tényleg folyamatosan foglalkoznom kéne vele.

Szóval ne aggódj, nem gáz! :) Egyébként ha gondolod, küldj képet, és akkor elmondom a véleményemet azvalapján is, de szerintem semmi gond nincs ezzel. Nem kaptam érte kritikát.

2014. febr. 19. 07:03
 7/12 anonim ***** válasza:
ha zavar gyantáztasd le, attól ritkul is idövel, egy a fontos semmiképp ne borotváld le ert attól rosszabb lesz. ha félsz a gyantától akkor kérd meg a kozmetikust hogy szőkitse ki.
2014. febr. 19. 10:01
 8/12 A kérdező kommentje:
Semmi képpen nem akarom gyantázni/borotválni vagy valami. A lábamat gyantázom, elég kínzás az. Aki szeret fogadjon el így, de mégis van bennem egy kis félelem, hogy ez nem nőies. Kíváncsi vagyok hogy ez mennyire visszataszító a fiúknak a korosztályomba. Köszönöm szépen az eddigi válaszokat!!:D
2014. febr. 19. 10:28
 9/12 anonim ***** válasza:
47%
Lehet szőkíteni, fakítani.
2014. febr. 19. 15:24
 10/12 A kérdező kommentje:
Hogyan?
2014. febr. 19. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!