Tényleg ribi lesz ettől egy lány?
Egyáltalán nem! Bátyád talán a slampos nőkre bukik?
Ha így lenne a nők 95%a ribi lenne!
Nem.
Közöld az öcséddel,hogy azért voltál régen olyan,amilyen,mert nem tehettél mást,azt kellett hordanod,ami volt a bátyádnak,és nem tudtál kibontakozni,megmutatni az egyéniségedet.Vannak olyan nők,akik kopottas ruhákban járnak direkt,mert ez a stílusuk,ahogy a férfiaknál is van mindenféle.Mondd meg neki,hogy ez a te igazi egyéniséged,és sajnálod,ha nem vette eddig része.
Amúgy meg,majd megszokja.Minden új szokatlan.Sok tudóst az addigi dologról eltérő véleménye miatt megöltek/kinevettek,azt később kiderült,hogy teljesen igaza van,és jogos volt a feltevés.Téged megszokott a régi ruháidban.Majd megszokja ezt is.Ha meg nem,hát akkor az az ő baja. :)
16/L
Ugye ezt csak viccnek írtad ki? Hiszen leírásod szerint 24-éves vagy,elvileg felnőtt nő,senkinek sincs köze ahhoz mit veszel fel! A ribik szexuális szolgáltatást is nyújtanak
a lenge öltözékük mellé.Engem kb 15-évesen sem érdekelt senki véleménye,hogy öltözködöm,mondjuk 24-évesen férjnél voltam és volt két csöpp gyermekem.- Most kamaszok és azt hordanak,ami nekik tetszik.
Szerintem te is pontosan tudod, hogy ez hülyeség. A "ribi" az az, aki pénzért szexel másokkal.
Az öcsédnek meg kell emésztenie, hogy felnőtt nő lettél. Talán attól fél, hogy ettől a belsőd is megváltozik, és más leszel, mint akit ismer. Nyugtasd meg, hogy a kapcsolatotok vele ettől nem fog megváltozni. Te így jobban érzed magad, inkább örüljön veled, hogy magabiztosabb vagy. Meg fogja szokni, csak valószínűleg még ijesztő neki a hirtelen változás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!