Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Tényleg ribi lesz ettől egy lány?

Tényleg ribi lesz ettől egy lány?

Figyelt kérdés
24 éves vagyok. 2 fiú testvérem van, az öcsém már nem lakik velünk, nagyon ritkán találkozunk, de most itthon van az ünnep alatt. Gyerekkoromban a bátyám kinőtt ruháit hordtam, kevés lányos cuccom volt, mert szegények voltunk. Elég fiús gyerek voltam emiatt. Most egyetemre járok, mellette dolgozom, jól tanulok, kapok ösztöndíjat, tehát végre életemben először van pénzem. Elkezdtem kicserélni a ruhatáramat, vettem nőiesebb ruhákat, szoknyákat, magassarkút, ékszert, sminkcuccokat stb. és végre nőiesen öltözködöm. Az öcsém amióta itthon van, folyton csak szapul, szerinte feltűnési viszketegségem van és elkezdtem r*b@ncosodni, mert már nem kinyúlt pólóban, kopott farmerban és tornacipőben járok, mint gyerekkoromban, hanem csinos egyberészes ruhában és magassarkúban, és sminket, körömlakkot is szoktam használni. Nagyon rosszul esik, hogy ilyeneket mond. Ezek tényleg ribivé tesznek egy nőt?
2014. ápr. 21. 13:14
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
98%
butaság.
2014. ápr. 21. 13:18
 2/21 anonim ***** válasza:
90%
nem feltétlenül, nagyban függ attól hogy hogyan viseled az adott ruháidat, hogyan sminkelsz.
 3/21 anonim ***** válasza:
97%
Te is tudod hogy nem ez teszi a ribit.
 4/21 anonim ***** válasza:
97%

Egyáltalán nem! Bátyád talán a slampos nőkre bukik?

Ha így lenne a nők 95%a ribi lenne!

5/21 anonim ***** válasza:
97%

Nem.

Közöld az öcséddel,hogy azért voltál régen olyan,amilyen,mert nem tehettél mást,azt kellett hordanod,ami volt a bátyádnak,és nem tudtál kibontakozni,megmutatni az egyéniségedet.Vannak olyan nők,akik kopottas ruhákban járnak direkt,mert ez a stílusuk,ahogy a férfiaknál is van mindenféle.Mondd meg neki,hogy ez a te igazi egyéniséged,és sajnálod,ha nem vette eddig része.

Amúgy meg,majd megszokja.Minden új szokatlan.Sok tudóst az addigi dologról eltérő véleménye miatt megöltek/kinevettek,azt később kiderült,hogy teljesen igaza van,és jogos volt a feltevés.Téged megszokott a régi ruháidban.Majd megszokja ezt is.Ha meg nem,hát akkor az az ő baja. :)

16/L

2014. ápr. 21. 13:20
 6/21 anonim ***** válasza:
68%
Te is tudod hogy nincs igaza.
2014. ápr. 21. 13:21
 7/21 anonim ***** válasza:
94%
Ezek a dolgok teljesen természetesek egy nő esetében. Semmi köze a r-ban-sághoz. Éld az életed, ne is foglalkozz ezekkel a hangokkal.
2014. ápr. 21. 13:21
 8/21 anonim ***** válasza:
97%

Ugye ezt csak viccnek írtad ki? Hiszen leírásod szerint 24-éves vagy,elvileg felnőtt nő,senkinek sincs köze ahhoz mit veszel fel! A ribik szexuális szolgáltatást is nyújtanak

a lenge öltözékük mellé.Engem kb 15-évesen sem érdekelt senki véleménye,hogy öltözködöm,mondjuk 24-évesen férjnél voltam és volt két csöpp gyermekem.- Most kamaszok és azt hordanak,ami nekik tetszik.

2014. ápr. 21. 13:23
 9/21 anonim ***** válasza:
93%
Mondd neki nézzen körbe a nagyvilágban és sokan vannak,akik igy öltöznek,mégsem rib@k!
2014. ápr. 21. 13:24
 10/21 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem te is pontosan tudod, hogy ez hülyeség. A "ribi" az az, aki pénzért szexel másokkal.

Az öcsédnek meg kell emésztenie, hogy felnőtt nő lettél. Talán attól fél, hogy ettől a belsőd is megváltozik, és más leszel, mint akit ismer. Nyugtasd meg, hogy a kapcsolatotok vele ettől nem fog megváltozni. Te így jobban érzed magad, inkább örüljön veled, hogy magabiztosabb vagy. Meg fogja szokni, csak valószínűleg még ijesztő neki a hirtelen változás.

2014. ápr. 21. 13:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!