Tényleg ribi lesz ettől egy lány?
Attól függ azért milyen a ruha. Van olyan egyberészes ruha ami szép és elegáns és van olyan ami ri..ncos.
Másrészt ha otthon is ebben jársz akkor lehet egy kicsit tényleg átestél a ló túloldalára.
Miért is számít ennyire öcséd véleménye egészen pontosan? Saját magamról tudom, hogy nehéz tojni magasról az érzelmi zsaroló családtagokra, de egy idő után muszáj, mert nem hagynak élni.
Az öcséd egyszerűen hülye, tanuld meg elengedni a füled mellett a szövegét.
légy csinos, nőies, feltűnő, de ne közönséges.
a nőiesség kifejezése nem feltétlenül ribiség, csak tudni kell jól összehozni. ezt hivják stilusnak. próbálgasd, majd kialakul milyen kombinációban a legjobb.
(egyébként megjegyzem, most ribinek öltözködni divat is lett, ettől függetlenül nem mindenki ribi, aki úgy öltözik, bár nem értem miért divat ribiskedni)
Köszi a válaszokat. Én nem nevezném ribisnek a ruhatáramat, de lehet én vagyok félreinformálva.
Pl. van egy ilyesmi szabású ruhám, csak sötétzöldben: [link]
Meg egy ehhez hasonló: [link]
Szoknyát ilyet szoktam felvenni: [link]
Cipőből meg eddig térdcsizmát hordtam télen, ilyesmit, csak feketében és kicsit magasabb sarokrésszel: [link]
Most meg, hogy itt a jó idő, vettem egy ilyen szandált: [link]
És van egy ilyen fazonú cipőm is, csak nagyon sötét kékes színű, majdnem fekete: [link]
Őszintén? Eddig is az volt a véleményem, hogy ne foglalkozz az öcséddel, de a ruhákat látva az kell mondjam, az öcséd hülye.
Nem írtad, hány éves a srác, de nekem úgy tűnik, kicsit lemaradt a fejlődésben ilyen téren, 1-2 éves korban normális, hogy sírva fakad a gyerek, ha valami számára meglepő, új dolgot lát. Most az öcséd ugyanígy reagál, csak sírás helyett "kioszt" téged. Tényleg ne törődj vele - igazából akkor se lenne hozzá köze, hogy öltözöl, ha egy szál bikiniben flangálnál az utcán - de ezek a ruhák ráadásul abszolút nem kihívók, sőt, jól is néznek ki.
Nagyon ízlésesek és csinosak ezek a ruhadarabok. Az öcséd nyilván azt látja, hogy mennyire nőies vagy, és egyértelmű, hogy ez őt valamilyen szinten bántja, hiszen tudja, hogy így felfigyelnek majd rád a férfiak és "elrabolnak" otthonról.
14-es voltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!