Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Tényleg ribi lesz ettől egy lány?

Tényleg ribi lesz ettől egy lány?

Figyelt kérdés
24 éves vagyok. 2 fiú testvérem van, az öcsém már nem lakik velünk, nagyon ritkán találkozunk, de most itthon van az ünnep alatt. Gyerekkoromban a bátyám kinőtt ruháit hordtam, kevés lányos cuccom volt, mert szegények voltunk. Elég fiús gyerek voltam emiatt. Most egyetemre járok, mellette dolgozom, jól tanulok, kapok ösztöndíjat, tehát végre életemben először van pénzem. Elkezdtem kicserélni a ruhatáramat, vettem nőiesebb ruhákat, szoknyákat, magassarkút, ékszert, sminkcuccokat stb. és végre nőiesen öltözködöm. Az öcsém amióta itthon van, folyton csak szapul, szerinte feltűnési viszketegségem van és elkezdtem r*b@ncosodni, mert már nem kinyúlt pólóban, kopott farmerban és tornacipőben járok, mint gyerekkoromban, hanem csinos egyberészes ruhában és magassarkúban, és sminket, körömlakkot is szoktam használni. Nagyon rosszul esik, hogy ilyeneket mond. Ezek tényleg ribivé tesznek egy nőt?
2014. ápr. 21. 13:14
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
96%
Nekem sem volrak rendes ruháim, most hogy van pénzem, veszem a nőies göncöket, az én tesómnak is ez volt a reakciója, de le is ültettem azzal, hogy nem neki akarok tetszeni, úgyhogy csitt;))
2014. ápr. 21. 13:35
 12/21 anonim ***** válasza:
88%

Attól függ azért milyen a ruha. Van olyan egyberészes ruha ami szép és elegáns és van olyan ami ri..ncos.

Másrészt ha otthon is ebben jársz akkor lehet egy kicsit tényleg átestél a ló túloldalára.

2014. ápr. 21. 14:00
 13/21 anonim ***** válasza:

Miért is számít ennyire öcséd véleménye egészen pontosan? Saját magamról tudom, hogy nehéz tojni magasról az érzelmi zsaroló családtagokra, de egy idő után muszáj, mert nem hagynak élni.

Az öcséd egyszerűen hülye, tanuld meg elengedni a füled mellett a szövegét.

2014. ápr. 21. 14:02
 14/21 anonim ***** válasza:
83%
Egy egyberuha is tud közönséges lenni, szóval így látatlanban nehéz eldönteni, hogy tényleg r..ancosan öltözöl-e.
2014. ápr. 21. 14:44
 15/21 anonim ***** válasza:

légy csinos, nőies, feltűnő, de ne közönséges.

a nőiesség kifejezése nem feltétlenül ribiség, csak tudni kell jól összehozni. ezt hivják stilusnak. próbálgasd, majd kialakul milyen kombinációban a legjobb.

(egyébként megjegyzem, most ribinek öltözködni divat is lett, ettől függetlenül nem mindenki ribi, aki úgy öltözik, bár nem értem miért divat ribiskedni)

2014. ápr. 21. 22:33
 16/21 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. Én nem nevezném ribisnek a ruhatáramat, de lehet én vagyok félreinformálva.

Pl. van egy ilyesmi szabású ruhám, csak sötétzöldben: [link]

Meg egy ehhez hasonló: [link]

Szoknyát ilyet szoktam felvenni: [link]

Cipőből meg eddig térdcsizmát hordtam télen, ilyesmit, csak feketében és kicsit magasabb sarokrésszel: [link]

Most meg, hogy itt a jó idő, vettem egy ilyen szandált: [link]

És van egy ilyen fazonú cipőm is, csak nagyon sötét kékes színű, majdnem fekete: [link]

2014. ápr. 22. 08:38
 17/21 anonim ***** válasza:

Őszintén? Eddig is az volt a véleményem, hogy ne foglalkozz az öcséddel, de a ruhákat látva az kell mondjam, az öcséd hülye.

Nem írtad, hány éves a srác, de nekem úgy tűnik, kicsit lemaradt a fejlődésben ilyen téren, 1-2 éves korban normális, hogy sírva fakad a gyerek, ha valami számára meglepő, új dolgot lát. Most az öcséd ugyanígy reagál, csak sírás helyett "kioszt" téged. Tényleg ne törődj vele - igazából akkor se lenne hozzá köze, hogy öltözöl, ha egy szál bikiniben flangálnál az utcán - de ezek a ruhák ráadásul abszolút nem kihívók, sőt, jól is néznek ki.

2014. ápr. 22. 09:07
 18/21 anonim ***** válasza:

Nagyon ízlésesek és csinosak ezek a ruhadarabok. Az öcséd nyilván azt látja, hogy mennyire nőies vagy, és egyértelmű, hogy ez őt valamilyen szinten bántja, hiszen tudja, hogy így felfigyelnek majd rád a férfiak és "elrabolnak" otthonról.

14-es voltam :)

2014. ápr. 22. 09:12
 19/21 anonim válasza:
azert mert elkezdtem normalisan oltozkodni, adsz magadra nem tesz ribizlivé ... ha az ocsed azt allitja akkor nincs esze, asse tudja mit jelent annak lenni, nem tud kulombseget tenni akkor a 2 dolog kozott... vagy magyarazd bele a fejebe h te miert oltozol most igy, v hagyd ra es kesz...
2014. ápr. 29. 12:06
 20/21 anonim válasza:
Egyáltalán nem leszel ettől ribi!!!
2014. jún. 2. 18:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!