Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Letörjem a húgom örömét, hogy...

Letörjem a húgom örömét, hogy ne égjen mások előtt, vagy hagyjam rá?

Figyelt kérdés
Na szóval... azzal kezdem, hogy én már férjnél vagyok, ne vádoljon irigységgel senki. Szóval engem hívott el a menyasszonyiruha próbájára, anyu és az anyósjelöltje is jött volna, de ő ragaszkodott, hogy csak mi ketten legyünk. Ott aztán beleszeretett a létező legrosszabb ruhába: szép lány, karcsú is, de a cicije bizony körteforma és lóg is, ehhez képest egy elöl nagyon mélyen kivágott, hátul szintén rombusz alakban derékig kivágott csipkeruha, ami alá melltartó kizárt. Önmagában is illetlen látvány egy esküvőre, de így, hogy nem szép a cicije... próbáltam ott nagyon finoman célozgatni, hogy hát nem Las Vegasban lesz az esküvő, meg hogy a két örömanya nem biztos, hogy boldog lesz ha ebben a ruhában megy férjhez, de ebből nem értett, neki az a kivágott vacak kell. Na most fogjam be a pofámat, hagyjam hogy lejárassa magát (az a ruha közönséges, épp csak a bimbókat takarja, ráadásul tényleg csúnya a melle) vagy törjem le durván a lelkesedését, ezzel megkímélve őt a nyilvános megszégyenüléstől?
2014. ápr. 18. 19:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Hogy nyugodt szívvel menjetek az esküvőre: http://www.youtube.com/watch?v=LraYDJCNE4Y

Ez a kis találmány sok ismert embernek segített a csodaruhák viselésében. Egy menyasszonynak is jó szolgálatot tehet.

2014. ápr. 18. 19:39
 12/17 anonim ***** válasza:
Azért voltál ott azért hívott meg mert szerette volna ha segítesz a választásban ha megmondod a véleményed. Mond meg neki hogy nem áll jól rajta
2014. ápr. 18. 19:45
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Na ez nagyon jó ötlet. A mellemelő tapasz. Soha nem hallottam még ilyenről.. Elküldhetnéd neki ezt a linket hogy ez jól mutatna ahhoz a ruhához amit választott,mert lógnak kicsit a mellei. Így őszinte vagy, segítőkész és nem is bunkó :) Amúgy kíváncsi vagyok a ruhára nincs róla képed?:)
2014. ápr. 18. 19:45
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
13-as vagyok nézd csak találtam egy jobb minőségű videót: https://www.youtube.com/watch?v=-3EKdlZuViA
2014. ápr. 18. 19:53
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Fotozd korbe es mutasd meg neki. Fenykepen teljesen maskepp latja az ember magat mint a tukorben.
2014. ápr. 18. 20:27
 16/17 anonim ***** válasza:
73%
Az a gáz hogy mind a két videón szereplő nőnek szép melle van. Ez olyan mint az alakformáló harisnya kisebb lesz a hasad és ezt anorexiás embereken mutatják be.
2014. ápr. 18. 20:41
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Mellemelő tapasz:

[link]

2014. ápr. 19. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!