Letörjem a húgom örömét, hogy ne égjen mások előtt,
vagy hagyjam rá?
Figyelt kérdés
Na szóval... azzal kezdem, hogy én már férjnél vagyok, ne vádoljon irigységgel senki. Szóval engem hívott el a menyasszonyiruha próbájára, anyu és az anyósjelöltje is jött volna, de ő ragaszkodott, hogy csak mi ketten legyünk. Ott aztán beleszeretett a létező legrosszabb ruhába: szép lány, karcsú is, de a cicije bizony körteforma és lóg is, ehhez képest egy elöl nagyon mélyen kivágott, hátul szintén rombusz alakban derékig kivágott csipkeruha, ami alá melltartó kizárt. Önmagában is illetlen látvány egy esküvőre, de így, hogy nem szép a cicije... próbáltam ott nagyon finoman célozgatni, hogy hát nem Las Vegasban lesz az esküvő, meg hogy a két örömanya nem biztos, hogy boldog lesz ha ebben a ruhában megy férjhez, de ebből nem értett, neki az a kivágott vacak kell. Na most fogjam be a pofámat, hagyjam hogy lejárassa magát (az a ruha közönséges, épp csak a bimbókat takarja, ráadásul tényleg csúnya a melle) vagy törjem le durván a lelkesedését, ezzel megkímélve őt a nyilvános megszégyenüléstől?
Nekem is nővérem van, és mi mindig megmondjuka másiknak az igazat. Tedd te is ezt, ha ezért megsértődik, az ő baja!
Inkább most csalódjon, mint az esküvőn, esetleg utána a képeket nézegetvén...
2014. ápr. 18. 19:07
2/17 anonim válasza:
NA szóval...
tovább nem is olvasom. Az ilyen nem szokott jól folytatódni, és általában a fele sem igaz, hamar kiderül.
2014. ápr. 18. 19:08
3/17 anonim válasza:
Igen, fogd be. Ha neki ez tetszik, és ez az ő esküvője, akkor mégis miért szólhatna bele bárki, mit vegyen fel? Téged miért zavar? Annyira rühellem az ilyen felszínes dolgokat...
2014. ápr. 18. 19:10
4/17 anonim válasza:
Az, hogy az anyósjelöltek nem örülnének annak a ruhának, nem érv, mert itt a tesód a főszereplő, nem az anyósjelöltek. Magamból kiindulva én pl. akarnám tudni, ha valami borzasztóan állna rajtam, de te tudod, hogy ő mennyire bírja a kritikát. Mindenesetre egyenesen kell majd megmondanod neki, ha meg akarod mondani, mert úgy látszik nem veszi a lapoot, ha csak célozgatsz.
2014. ápr. 18. 19:13
5/17 anonim válasza:
Nem tudom milyen a kapcsolatotok, nekem a nővérem lazán megmondja, ha pl. súlyfelesleg van rajtam, vagy rosszul áll valami. Mondjuk ő elég bunkón teszi, de én már megszoktam. Én a helyedben szólnék, de csak szelíden, hogy "figyelj csak, itt elöl/hátul szerintem ez előnytelen, de szívesen elkísérlek máshova is próbálni, ha meg nem találsz olyat, ami jobban tetszik ennél, még mindig visszajöhetünk ide." Annyi sok szép ruha van, hátha beleszeret egy másikba, de ha nem teszi, és ragaszkodik, akkor ne szólj többet, ne vedd el az örömét.
2014. ápr. 18. 19:15
6/17 anonim válasza:
Szerintem hagyd ezt az anyukádra. Valahogy érd el a húgodnál, hogy anyátok is megnézhesse a ruhát. A többi már megy magától...
2014. ápr. 18. 19:16
7/17 anonim válasza:
Szerintem fényképezd le a ruhában. Az teljesen más, ha úgy látja magát viszont, mint a tükör. Lehet, ennyi elég is lenne.
2014. ápr. 18. 19:22
8/17 anonim válasza:
Ha kérdezte a véleményed, mondd meg nyugodtan, hogy szerinted ez a ruha neki nem előnyös, a mellrésze nagyon nem áll jól neki, de ezt csak a te véleményed, ha ő úgy érzi, hogy illik hozzá, ha neki tetszik és ebben érezné jól magát, akkor válassza ezt.
Én valami ilyesmit mondanék.
Ha ennek ellenére annyira megszerette a ruhát, hogy mégis ebben akar megjelenni, akkor elfogadnám a döntését. Én nem hiszem, hogy akkora nyilvános megszégyenülés lenne belőle, maximum némelyik embernek nem tetszik majd. Ennyi.
2014. ápr. 18. 19:25
9/17 anonim válasza:
Itt mindenki hagyná, hogy a testvére egy teljesen előnytelen ruhában vonuljon végig a sorok között és az esküvője arról szóljon, hogy a ruháját beszélik ki a rokonok?
Oké, hogy ennek a ruhának örül, meg az ő esküvője, és senkinek semmi köze hozzá, de ha a nagy napon egy kedves rokon szájából kicsúszó megjegyzés elrontja a kedvét és az önbizalmát, akkor mennyire lesz boldog az a nap számára?
(Plusz azért viszünk valakit ruhapróbára, hogy igaz véleményt mondjon...)
2014. ápr. 18. 19:26
10/17 anonim válasza:
Ha az álmai ruhája akkor ne rontsd el az örömét. Inkább hívd fel a figyelmét hogy megfelelő melltámasszal sokkal szebben mutatna a fotókon a ruhájában. Van egy nagyon szuper pánt nélküli melltartó ami még a legnagyobb méretben is úgy tartja a melleket mintha az illető saját magának a kezével tartaná a cicijeit. Sport és tánc közben is sokan tesztelték már. wonderbra ultimate strapless a melltartó márjájának a neve. Egyébként a wondebra sok rafinált esküvői ruha alá való melltartót gyárt. Ha a melltartó teljes mértékben ki van lőve , akkor jöhet az öntapadós mellemelő melltartó ami átlátszó és szintén jól tartja a melleket. A sztárok is ezt használják.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!