Befogadnád a féltestvéred, ha régebben sokat drogozott?
Az anyja 20 évesen elzavarta, mert sokszor lopott tőle pénzt drogra. Dolgozni nem akart, szakma tanulását abbahagyta.
Ma megkeresett, hogy segítségre van szüksége. Abbahagyta a drogozást, szeretne munkát vállalni, de csak akkor veszik fel, ha lesz egy hely ahol aludhat, fürödhet stb.
Az anyja elzavarta, a szüleim szintén, hiszen 30 évesen álljon meg a lábán. Ha az elmúlt 12 évben nem érdeklődött apu felől (engem is lexart), akkor most se keresse.
Én most vagyok 23 éves, párommal élünk egy 1,5 szobás albérletben. Tehát ha nagyon akarnám, elférne. Anyagilag is kibírnánk, mert a bátyám szerint 2 hetente kifizetnék a m.helyén. Tehát 2-3 hónap alatt összeszedné magát.
De bennem van, hogy mi van ha hazudik, és meglopna minket és tovább drogozna, illetve az is, hogy az elmúlt években nem is hallottam felőle.
Mikor kötelezően jött apuhoz 2 hetente, akkor sem volt túl kedves velem. Talán utált is, anyumat biztosan gyűlölte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!