Hogy éreznéd magad, ha 20 év után kiderülne, hogy van egy féltestvéred?
Addig meg a szülőd is, meg a nagyszüleid is mindig azt hangoztatták hogy te az egyszem gyerekük vagy.
És a másik szülőd is tudta végig.
És úgy derülne ki, hogy az a féltestvéred egyszer csak megpróbálja felvenni veled a kapcsolatot.
Izgalmas a téma ,örökbefogadott gyerekeim vanna(vér szerinti testvérek,mind a kettőt újszülöttként fogadtuk örökbe 4 év különbséggel) és neki is van rajtuk kívűl egy teljesen vér szerinti testvérük és kettő olyan akivel megegyezik a vér szerinti anyjuk...
Fogalmam sincs,hogy felnőve majd milyen kapcsolatot fognak kialakítani egymással,mert nyilván a gyerekeim meg akarják majd ismerni őket.
Először is nagyon meglepődnék.
Haragudnék a szüleimre, de természetesen megbeszélném velük higgadtan a dolgot, hiszen biztos megvolt rá a jó okuk, hogy titkolták előlem a létezését.
És biztos, hogy szeretném megismerni a féltesómat.
Én örülnék neki és próbálnék ismerkedni vele.
Mondjuk reálisan nézve anyumnak biztos nincs több gyereke, apum pedig a világ másik végén lakik szóval az még akár lehetséges is, hogy amióta különélnek, lett még egy gyerek.
Csak hát vele max chatelni tudnék, ha egyáltalán megértjük egymást valamilyen nyelven.
hát nem tudom én eléggé kiborultam hogy titkolóztak meg hazudtak nekem 20 éven át, mindenki
és most se miattuk derült ki =/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!