Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy éreznéd magad, ha 20 év...

Hogy éreznéd magad, ha 20 év után kiderülne, hogy van egy féltestvéred?

Figyelt kérdés

Addig meg a szülőd is, meg a nagyszüleid is mindig azt hangoztatták hogy te az egyszem gyerekük vagy.

És a másik szülőd is tudta végig.

És úgy derülne ki, hogy az a féltestvéred egyszer csak megpróbálja felvenni veled a kapcsolatot.

2012. okt. 23. 19:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát attól függ, ha valamelyik szülőmnek a házassága előtt született gyereke, azt jobban el tudnám fogadni, de ha apám megcsalta volna anyámat, akkor dühös lennék rá (természetesen ha anyám csalja meg apámat, rá is dühös lennék, csak ha abból lett volna gyerek, arról nyilván tudnék az elejétől fogva).
2012. okt. 23. 22:35
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Jó kérdés...Nem tudok normálisan válaszolni,mert nekem csak féltesóim vannak..3F..Nem hiszem,hogy nagyon kiakadnék,nem vagyok az a típus.Megkárdezném,hogy miért kellett eltitkolni,elmondják és jó.

Apum részéről van egy 23-24 év körüli-vele nem tartom a kapcsolatot,pedig ismerjük egymást,anyum részéről 2,35-36 évesek.Mellettük nőttem fel..

De nem emlékszem olyanra,hogy elmondták volna,hogy van féltesóm,magamtól jöttem rá..

2012. okt. 24. 11:59
 13/17 anonim ***** válasza:
Utolsó mondatom,apum részéről..
2012. okt. 24. 12:00
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Nálam a következő a helyzet: én tudom, hogy van két féltestvérem (két "fél"bátyám), csak ők nem tudnak rólam. Az apánk a közös, de az ő családjukból apun kívül senki nem tudja, hogy én létezem. Nem tudom, hogy vajon mit szólnának hozzám.

27/N

2012. okt. 24. 20:06
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha normális jó fej lenne akkor még örülnék is neki, ha egy idióta beképzelt link alak, akkor meg sz@rnám le továbbra is.
2012. okt. 25. 16:44
 16/17 anonim ***** válasza:
Nekem is van egy féltestvérem, ezt 20 évesen tudtam meg. De nem érdekel igazán. A nővérem érzem továbbra is az egyetlen testvéremnek, aki szintén csak féltesóm, de olyan mintha teljes lenne. Apánk nem közös, csak az anyánk. Nem hiszem hogy valaha is kíváncsiak lennénk egymásra az ismeretlen tesómmal, én legalábbis nem akarom felborítani az életem, se az övét. Örökre idegen marad, akárcsak az apja/apám.
2013. szept. 22. 19:17
 17/17 anonim ***** válasza:
Tavaly válaszoltam, azóta kiderült, hogy van egy félunokatestvérem. Anyám tudta, hogy létezik féltestvére, de nem tartották a kapcsolatot. Nemrég kezdtek el levelezni, az ország másik végén laknak így tali nem tudom lesz-e, én is csak levelet írtam.
2013. szept. 22. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!