Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit tehetnék, hogy a tesóm ne...

Mit tehetnék, hogy a tesóm ne fossza ki a szüleimet?

Figyelt kérdés
Pesten élek, a szüleim és a húgom vidéken vannak. Szüleim 80 felett vannak, elég normális nyugdíjuk van, keményen dolgoztak egész életükben. A húgom nem dolgozik, és alkoholista. A szüleim eléggé ragaszkodnak hozzá, mivel ő az egyetlen közelükben élő gyerek. De sajnos a húgom nagyon kihasználja ezt a helyzetet, és mindent a szüleimmel fizettet ki, a rezsijét, a kajáját, stb. Italt nem vesznek neki persze, de készpénzt is kap, amiből csak italt vásárol. Közben a szüleim lemondanak olyan dolgokról, amiket megvehetnének maguknak. Próbáltam elérni, hgy a szüleim költözzenek Pestre, de a húgom nagyon ellene van, és lebeszélte őket. Mit tehetnék?

2014. márc. 10. 23:08
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
0%

# 19/20

legkevésbé sem érdekel hány százalékon vagyok. 45 évesen életembe nem ittam egy pohár alkoholnál többet összesen.

De hasonló mentalitású gyereket annál többet láttam mint te,aki messziről minden jóban tud.

2014. márc. 11. 17:38
 22/22 anonim ***** válasza:
100%
Helyesen írni biztosan jóban tud, mint te. De szerintem sok mást is. Nem tűnsz egy szenzitív egyénnek. Inkább igyá
2014. márc. 11. 19:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!