Mit tehetnék az alkoholista öcsém ellen?
en 35 vagyok,az öcsém 30. Nekem már saját lakásom van,családom. A tesóm anyuval él,apu meghalt 5 éve. A gond az,hogy nem csinál mást,mint dolgozik és utána berúg. Hazamegy seggrészegen és anyuval ordibál,örjöng csapkod. Anyu munkanélküli 2éve,58 évesen nem veszik már fel seiova. 30ezer Ft segélyből él,meg elmegy 1-2 helyre takarítani,tehát kb havi 50ezer a jövedelme. Na most jön a baj. Ez a pénz a rezsit éppen befedi. A tesóm nem hajlandó 30 éűesen felfogni,hogy a költségeket nem hogy meg kéne osztani anyuval,hanem neki kéne ttöbbet leraknia,hiszen 130-at keres tisztán. Mivel nem ad elég pénzt,így már 100 fölött van a közüzemi tartozásuk. De ami a durva,hogy anyuval ordibál,hogy mért nincs otthon cigi,kaja,sör stb. Ráadásul pazarló életmódot él. (20ezres cipő,naponta 2 tele kád víz stb)
Én már próbáltam ráhatni csúnyán (megvertem) és szépen is többször beszéltem vele,de semmi változás. Már a múltkor meglökte anyut,meg megszorongatta a kezét. Én segítek anyunak kb 15 ezerrel havonta,de többet nem igazán tudok,mert fizetem a lakáshitelemet és neveljük a gyermekünket. Egyszerűen kilátástalannak érzem a helyzetet. Nem verhetem meg mindig,engem csuknak le.nem tudom hová fordulhatnék,a rendőrség nem csinál semmit,amíg nincs tetlegesség. Anyu nem tud több támogatást igényelni,mivel a tesóm keres és oda van bejelentve. Nincs nyugodt éldtünk sajnos..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!