Mit lehet tenni egy alkoholista ellen aki nem ismeri el hogy az, de a családja életét már tönkre tette?
hát elvileg nem lehet az akarata ellenére elvonókúrára kényszeriteni :S és ilyenkor általában a szép szó sem segit, ha józan, ha be van rúgva :S
el kell válni, ott kell hagyni sajnos
Megmenteni nem lehet, az soha ne gondold. Amíg önmaga el és fel nem ismeri, képtelen elindulni a változás útján.
Ha semmi nem segít (orvos, addiktológus, AA, önsegítő csoportok stb.), magára marad... Muszáj magára, sorsára hagyni.
Ne engedjétek, hogy tovább rongálja a családotokat és teljesen tönkretegye!
Nekünk múlt csütörtökön volt a szenvedély betegségről előadás. és ha abol a fajtábol van aki nem éjjel-nappal részeg akkor akkor egy jozan pillanatában mond meg neki hogy egy napig birja ki pia nélkül a családjáért ha nem akor orvoshoz kell fordulni.
Remélem segitettem ha nem bocsi.
Csatlakozom.
A legjobb ha elhagyjátok (elhagyod). Egy ilyen ember csak tönkre teszi mindenki életét. Főleg ha gyerekek is vannak...
Az én apám is sokat iszik és ivott is életében,mert olyan családban nevelkedett.Anyám már nem törődik vele.60 éves létére apám tönkre van,a teste olyan rozzant,mint egy 70 évesé,és már volt olyan is,hogy nem tudta tartani a vizeletét(képzelhetjük,hogy mi történt),és persze volt olyan is,hogy a földön fetrengett,mikor hazaért anyám,meg én is pont akkor néztem be a nappaliba.Tiszta sárga volt a feje,és nagyon szánalmas volt.
NEM LEHET SEMMIT SEM TENNI ELLENE!!!!
Én "apám"at már nem tisztelem,mert egy ilyen embert sajnos nem lehet tisztelni.Szerencsére nem a vérszerinti apám.-Szégyen lenne,ha ráhasonlítanék!!-
És anyámat tisztelem a legjobban,ő segít nekem mindenben,ő nevelt mindig is,mindenre ő tanított.
"apám"mal sehova nem fogom majd engedni a gyerekemet.SZégyen,amit ő művel,és majd ha lesz férjem,őt sem akarom szégyenbe hozni!Szerintem,ha lesz anyagi biztonságom,elköltözök.Minnél hamarabb,annál jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!