Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A 14 éves húgom már nem szűz,...

A 14 éves húgom már nem szűz, és apukám hozzám fordult segítségért, mit tehetnék?

Figyelt kérdés
A családunk röviden: szüleim elváltak, és apámnak az új kapcsolatából született egy lány, vagyis ő a féltestvérem. Apukám nemrég felhívott (egyetem miatt nem otthon lakok), hogy a lány ma azzal jött haza, hogy már 1 hónapja nem szűz. Az anyja (vagyis a mostohaanyám) már bejelentkezett vele nőgyógyászhoz, de mivel korban én állok hozzá legközelebb (8 évvel vagyok idősebb) ezért adjak valami tanácsot. Igazából még mindig le vagyok döbbenve, ti mit tennétek?
2014. jan. 24. 19:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
52%
Hát ez elég gáz. Széngáz. Ha gondolod menjél el vele az orvoshoz.
2014. jan. 24. 19:24
 2/12 anonim ***** válasza:
88%
Hát vissza nem ragaszthatod a szűz hártyáját, szerintem ezen kár idegeskedni ha nem lett terhes és nemi beteg se akkor semmi gond.
2014. jan. 24. 19:24
 3/12 anonim ***** válasza:
94%

Hát erre mit lehet mondani? Nem is értem, apád miért hívott ezzel kapcsolatban. Ott van az anyja, beszélgessen el vele, szánjon rá több időt Ő, ha eddig nem tette volna...

Bocs, én legalábbis így látom.

2014. jan. 24. 19:25
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Hááááát elég fura szitu, de erre most mit lehet mondani? Szerintem talán apukád azt szeretné, hogy kiderítsd a kapcsolata komolyságát a fiúval? Megesik az ilyen, nem nagyon lehet már mit tenni.
2014. jan. 24. 19:43
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Milyen tanácsot vár az édesapád? Az anyjának kell leülnie a lányával és elmondani neki, milyen módon kell ma szexelni egy fiatalnak. Magyarán a védekezés fontosságát hangsúlyozni , hogy betegséget ne kapjon és terhes se legyen.
2014. jan. 24. 19:47
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Van a lánynak anyukája, ez az ő dolga, és nem a tiéd.

Mégis mire menne azzal, hogy Te az ő korában még nem csináltad? Ne hagyd, hogy belerángassanak.

2014. jan. 24. 19:54
 7/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat. Igazából másik városban lakok, és tanulás miatt nem tudunk nagyon haza látogatni, de már keresek valami esetleg alkalmas időpontot.

Azt én se tudom, hogy miért engem hívott. Tudja, hogy nem túl jó vele a kapcsolatom (nem utálom, de az anyai féltestvéremmel, és bátyámmal jobb). Azt én is megmondtam, hogy velem ne "dicsekedjenek", mert senkinek sem lenne jobb. Az anyuka amúgy nagyon rendes, lehet, hogy túlságosan is az. Többet enged (vagyis szerintem) a lánynak, mit kéne. Most apukám azt mondta, hogy megpróbálnak vele beszélni, de egy ilyen után nekik is kell idő.

2014. jan. 24. 20:10
 8/12 anonim ***** válasza:
91%
Én nem látom itt a gondot. Mama elviszi nőgyógyihoz, elmondja hogyan kell használni a gumit, bár azt mindenki tudja, és ennyi. Gond egy szál se.
2014. jan. 25. 14:31
 9/12 A kérdező kommentje:
Ma az anyja el tudta vinni nőgyógyászhoz, semmi baja nincs, és elvileg fel is világosították, szóval tényleg nincs semmi baj. Sejtem apám úgy gondolta, hogyha nekem meg a bátyámnak nem esett semmi kára abból, hogy nem lettünk felvilágosítva, akkor neki sem fog, dehát ennyit változott a világ 10 év alatt.
2014. jan. 25. 23:55
 10/12 anonim ***** válasza:
73%
Miért, a húgodnak mi baja lett?
2014. jan. 26. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!