A 14 éves húgom már nem szűz, és apukám hozzám fordult segítségért, mit tehetnék?
Hát erre mit lehet mondani? Nem is értem, apád miért hívott ezzel kapcsolatban. Ott van az anyja, beszélgessen el vele, szánjon rá több időt Ő, ha eddig nem tette volna...
Bocs, én legalábbis így látom.
Van a lánynak anyukája, ez az ő dolga, és nem a tiéd.
Mégis mire menne azzal, hogy Te az ő korában még nem csináltad? Ne hagyd, hogy belerángassanak.
Köszönöm az eddigi válaszokat. Igazából másik városban lakok, és tanulás miatt nem tudunk nagyon haza látogatni, de már keresek valami esetleg alkalmas időpontot.
Azt én se tudom, hogy miért engem hívott. Tudja, hogy nem túl jó vele a kapcsolatom (nem utálom, de az anyai féltestvéremmel, és bátyámmal jobb). Azt én is megmondtam, hogy velem ne "dicsekedjenek", mert senkinek sem lenne jobb. Az anyuka amúgy nagyon rendes, lehet, hogy túlságosan is az. Többet enged (vagyis szerintem) a lánynak, mit kéne. Most apukám azt mondta, hogy megpróbálnak vele beszélni, de egy ilyen után nekik is kell idő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!