Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A 14 éves húgom már nem szűz,...

A 14 éves húgom már nem szűz, és apukám hozzám fordult segítségért, mit tehetnék?

Figyelt kérdés
A családunk röviden: szüleim elváltak, és apámnak az új kapcsolatából született egy lány, vagyis ő a féltestvérem. Apukám nemrég felhívott (egyetem miatt nem otthon lakok), hogy a lány ma azzal jött haza, hogy már 1 hónapja nem szűz. Az anyja (vagyis a mostohaanyám) már bejelentkezett vele nőgyógyászhoz, de mivel korban én állok hozzá legközelebb (8 évvel vagyok idősebb) ezért adjak valami tanácsot. Igazából még mindig le vagyok döbbenve, ti mit tennétek?
2014. jan. 24. 19:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
33%

lol felvilagositottak?

nem o titeket?

akkor ha leirom h 12 rol tudok aki mar nem az na?

egy jo baratnom is kb azota el nemi eletet, semmi baj vele.

semmikepp ne szidjatok le, azzal csak hazudni tanitjatok. ha jovahagyjatok, legalabb tudjatok kivel merre van!

2014. jan. 28. 19:25
 12/12 anonim ***** válasza:

Semmit,

Beszélgess vele, támogasd! Korban is te vagy hozzá a legközelebb, terád felnéz, és már "felnőtt" fejjel tudsz vele gyerekként beszélni. Talán megfogadja a jó tanácsaidat.

36F

2014. márc. 26. 02:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!