Mit csináljak, a húgom már nem szűz?
A húgom 13 éves és tegnap hosszabban beszélgettünk mindenről,mert nem mentem sehova és gondoltam "kifaggatom" pár dologról.( A családunk teljesen normális,nekem most lett először barátom,a bátyánk pedig sose hozott haza senkit,a szüleinkkel bármiről lehet beszélni és mindig (szinte) mindent megbeszélünk. Viszont azt vettem észre,hogy az osztálytársai ilyen kis plázacicák,halálra vannak sminkelve,magassarkút húznak,mini ruhákat.) Kérdeztem a húgomat,hogy tetszik-e neki valaki mondta,hogy igen. Mondtam neki,hogy akkor beszélgessen vele meg ilyenek,próbáljon vele kapcsolatot létesíteni. Erre ő azt mondta,hogy az már megvolt. Kérdeztem,hogy beszélgetett-e már vele,mondta,hogy persze. Kérdeztem,hogy valami más? Puszi csók ilyesmi. Erre azt mondta,hogy lefeküdtek és hogy többször na meg,hogy még fognak is és ne szóljak bele,mert ez az ő dolga,de ne mondjam el a szüleinknek. Azt hittem viccel,de mondta,hogy nem. Nekem általában mindent elmond,de keveset vagyok itthon mivel koleszos vagyok és a bátyánk is,tehát általában csak a kisebbik húgunk és a szüleink vannak itthon. Most mit csináljak? Mondjam el a szüleinknek? Bár attól félek,hogy a bátyánk az ilyenre "allergiás",még nekem is azt mondta,hogy ha megtudja,hogy lefeküdtem a barátommal neki annyi. Akkor mi lesz ezzel a gyerekkel? Mit kéne tennem?
17/l
Szia!
Annyi idős vagyok mint te, nekem is most lett barátom. Szerintem mindenképpen mondd el a szüleidnek, mert ez nem teljesen normális, bár manapság a kislányok korán kezdik a dolgot. Mindenesetre jobb, ha tudják a szüleitek.
hát tartsd titokba neki ha nem akarsz neki rosszat
de ha nem védekezik verd le a fejét
most jobbat nem tudsz vele csinálni
Én inkább felvilágosítanám a védekezésről, a női ciklusról, a tiniterhességek veszélyeiről.
Attól jobban félek, hogy terhes lesz, mert a gyereket nem lehet meg nem történté tenni.
És arról is beszélgetnék, hogy miért kezdte ilyen korán. No nem tolakodóan, de azzal valamit kompenzálni akar egy kislány, hogy elkezdte ilyen korán a nemi életet.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!