Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit csináljak, a húgom már...

Mit csináljak, a húgom már nem szűz?

Figyelt kérdés

A húgom 13 éves és tegnap hosszabban beszélgettünk mindenről,mert nem mentem sehova és gondoltam "kifaggatom" pár dologról.( A családunk teljesen normális,nekem most lett először barátom,a bátyánk pedig sose hozott haza senkit,a szüleinkkel bármiről lehet beszélni és mindig (szinte) mindent megbeszélünk. Viszont azt vettem észre,hogy az osztálytársai ilyen kis plázacicák,halálra vannak sminkelve,magassarkút húznak,mini ruhákat.) Kérdeztem a húgomat,hogy tetszik-e neki valaki mondta,hogy igen. Mondtam neki,hogy akkor beszélgessen vele meg ilyenek,próbáljon vele kapcsolatot létesíteni. Erre ő azt mondta,hogy az már megvolt. Kérdeztem,hogy beszélgetett-e már vele,mondta,hogy persze. Kérdeztem,hogy valami más? Puszi csók ilyesmi. Erre azt mondta,hogy lefeküdtek és hogy többször na meg,hogy még fognak is és ne szóljak bele,mert ez az ő dolga,de ne mondjam el a szüleinknek. Azt hittem viccel,de mondta,hogy nem. Nekem általában mindent elmond,de keveset vagyok itthon mivel koleszos vagyok és a bátyánk is,tehát általában csak a kisebbik húgunk és a szüleink vannak itthon. Most mit csináljak? Mondjam el a szüleinknek? Bár attól félek,hogy a bátyánk az ilyenre "allergiás",még nekem is azt mondta,hogy ha megtudja,hogy lefeküdtem a barátommal neki annyi. Akkor mi lesz ezzel a gyerekkel? Mit kéne tennem?

17/l

2013. máj. 26. 18:29
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Ne mondd el, örökre elveszted a bizalmát, és a helyzeten nem változtatna. Inkább te próbálj beszélni vele, védekezésről, pl.
2013. máj. 26. 19:00
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

mivel keveset vagytok otthon agy már nem olyan a kapcsolat köztetek, ha elmondod, akkor soha nem fog Benned megbízni

arról nem beszélve, a szülök mit tudnak a gyerekről? ne haragudj én is tudok a kölkeimről dolgokat, van hogy kérdezek v nem kérdezek, de nézek és látok

ebben a szülök felelőssége is benne van sajnálom

attól hogy szólsz nem fog már változni N

2013. máj. 26. 19:02
 13/28 anonim ***** válasza:
Ezek után semmiképp ne mondd el a szüleidnek, inkább győzd meg, hogy korai és ha ez nem megy akkor legalább a védekezés fontosságára emlékeztesd.
2013. máj. 26. 19:02
 14/28 anonim válasza:
100%
szerintem őrizd meg a húgod titkát,így ha valami kérdése lesz,akkor bizalommal fordulhat hozzád:)
2013. máj. 26. 19:27
 15/28 anonim válasza:
92%
Legalább lesz kitől tanácsot kérjél:D
2013. máj. 26. 19:32
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

ha beköpöd a szüleidnek, csak azt éred el, hogy nem fog benned megbízni. igen , egy 13 éves, ezt árulásnak fogja fel. nem azt fogja nézni hogy te segíteni akartál. mond neki hogy nem beleszólni akarsz, csak hogy vele minden rendben legyen, figyelmeztesd hogy mindig védekezzen!!!

régebben én is megosztottam egy féltve őrzött titkomat a nővéremmel. jó ideig utána ha valami nem úgy volt, ahogy ő akarta, akkor megzsarolt hogy beárul anyánknak. azóta se mondok el neki semmit, meg is mérgezte az egész kapcsolatunkat!

tény hogy anyunak is bizalmasan megmutattam valamit, kértem ne adja tovább, erre az az első dolga hogy tovább adta. Benne sem bízom már meg! Hiába látta be utólag, hogy hibázott! Késő bánat...

27/N

2013. máj. 26. 20:44
 17/28 anonim ***** válasza:
Szerintem is beszélj inkább vele a védekezés fontosságáról, a nem kívánt terhesség hátrányairól ilyesmi. Ha elmondod a szüleidnek, azt hiszi majd, hogy elárultad. A szülők nagy valószínűleg valami drasztikus megoldáshoz folyamodnának szerintem. Nehéz eset, az biztos.
2013. máj. 26. 20:54
 18/28 anonim ***** válasza:
Ha elmondod, soha nem fogja elfelejteni neked. Mindenesetre beszélgess el vele, nehogy baj legyen!
2013. máj. 26. 21:02
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy szép lenne, ha a bátyád megverné a 13éves kissrácot azért mert lefeküdt a hugoddal, egyből mehetne is a dutyiba asszem.
2013. máj. 26. 21:03
 20/28 anonim ***** válasza:
19%
Na ez szép a kis csitri már szexel,tuti oda állítanám a szülők elé,hogy tessék mondja el,ha azt hitte nagylány legyen most is az.Komolyan a mai gyerekek már eszetlen,felelőtlen kis taknyosok,tisztelet a kivételnek.
2013. máj. 26. 21:10
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!