Mit csináljak, a húgom már nem szűz?
A húgom 13 éves és tegnap hosszabban beszélgettünk mindenről,mert nem mentem sehova és gondoltam "kifaggatom" pár dologról.( A családunk teljesen normális,nekem most lett először barátom,a bátyánk pedig sose hozott haza senkit,a szüleinkkel bármiről lehet beszélni és mindig (szinte) mindent megbeszélünk. Viszont azt vettem észre,hogy az osztálytársai ilyen kis plázacicák,halálra vannak sminkelve,magassarkút húznak,mini ruhákat.) Kérdeztem a húgomat,hogy tetszik-e neki valaki mondta,hogy igen. Mondtam neki,hogy akkor beszélgessen vele meg ilyenek,próbáljon vele kapcsolatot létesíteni. Erre ő azt mondta,hogy az már megvolt. Kérdeztem,hogy beszélgetett-e már vele,mondta,hogy persze. Kérdeztem,hogy valami más? Puszi csók ilyesmi. Erre azt mondta,hogy lefeküdtek és hogy többször na meg,hogy még fognak is és ne szóljak bele,mert ez az ő dolga,de ne mondjam el a szüleinknek. Azt hittem viccel,de mondta,hogy nem. Nekem általában mindent elmond,de keveset vagyok itthon mivel koleszos vagyok és a bátyánk is,tehát általában csak a kisebbik húgunk és a szüleink vannak itthon. Most mit csináljak? Mondjam el a szüleinknek? Bár attól félek,hogy a bátyánk az ilyenre "allergiás",még nekem is azt mondta,hogy ha megtudja,hogy lefeküdtem a barátommal neki annyi. Akkor mi lesz ezzel a gyerekkel? Mit kéne tennem?
17/l
mivel keveset vagytok otthon agy már nem olyan a kapcsolat köztetek, ha elmondod, akkor soha nem fog Benned megbízni
arról nem beszélve, a szülök mit tudnak a gyerekről? ne haragudj én is tudok a kölkeimről dolgokat, van hogy kérdezek v nem kérdezek, de nézek és látok
ebben a szülök felelőssége is benne van sajnálom
attól hogy szólsz nem fog már változni N
ha beköpöd a szüleidnek, csak azt éred el, hogy nem fog benned megbízni. igen , egy 13 éves, ezt árulásnak fogja fel. nem azt fogja nézni hogy te segíteni akartál. mond neki hogy nem beleszólni akarsz, csak hogy vele minden rendben legyen, figyelmeztesd hogy mindig védekezzen!!!
régebben én is megosztottam egy féltve őrzött titkomat a nővéremmel. jó ideig utána ha valami nem úgy volt, ahogy ő akarta, akkor megzsarolt hogy beárul anyánknak. azóta se mondok el neki semmit, meg is mérgezte az egész kapcsolatunkat!
tény hogy anyunak is bizalmasan megmutattam valamit, kértem ne adja tovább, erre az az első dolga hogy tovább adta. Benne sem bízom már meg! Hiába látta be utólag, hogy hibázott! Késő bánat...
27/N
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!