Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van ki szüzen házasodott és nem működött a szexuális életük? Mi lett veletek?
Én egy sztorit hallottam, ismerősi körben fordult elő. A lány hithű katolikus volt, a házasság előtti szexről hallani sem akart.
A pasi akivel járt meg nem volt a sok elutasításhoz hozzászokva, és már csak azért is kellett neki a csaj.
Ezért elvette, a nászéjszakán sz..ta az agyát is, de annyira hogy orvoshoz kellett mennie, majd másnap felbontatta a házasságot. 24 órán belül.
Szerintem náluk nem működött.
A pasi nyilván nem volt százas, és nem is egy a gyakori, de a mai világban szerintem egyáltalán nem életszerű az, hogy esküvő előtt nem ismerjük meg a másikat ezen a téren.
Igen en ugy häzasodtam valläsi okokbol.
Az akkori ferjem egy närcizmussal megäldott f.fej volt.
Azt gondolta az elsö ejszakänkon hogy egy husdarab vagyok, amivel azt csinälhat amit akar.
Kb 10 perces küszködese utän jobbnak lättam felöltözni es hazamenni.
En is elvältam
Tudok 2 esetről.
1. a nő már nyugdíjas a nászéjszakán a férfi az aktus után lehányt a földre, nem pont ezért, de elváltak. Okok között volt, hogy fingutt a férfi ebéd közben, túrta az orrát és megette a fik@t.
2. bigott katolikus 40 éves férfi és 30 éves nő kötött házasságot, utána legyártottak futószalagon 4 gyereket. Náluk a vallás szerintem sokszor félreértelmezése mentette meg a kapcsolatot, a főszabály a nő mindent tűr.
Nagyszüleim. A nászéjszakán derült ki, hogy a nagymamám frigid. De teljesen.
Ettől függetlenül egy életet leéltek együtt, de azt mondta, számára minden este gyomorgörcs volt, hogy már megint szexelni kell...
8 as,majd bepisiltem azon amit írtál(ebéd közben fingott...)
Tapló ember lehetett, de itt a szex nem működéséről kérdezett a kérdező...:)
Én is tapasztalatlan voltam a szex terén, mivel a férjem volt az első,és lehet,az utolsó is ő lesz:)
Megismerkedésünk után kb félévvel feküdtünk le először.2 évre rá összeházasodtunk.Nem voltam szexmániás fiatalabb koromban,de azért működött a dolog,és most,hogy érettebb asszony lettem,egyre jobban érdekel...
Tehát van rá példa, hogy működik ,annak ellenére,hogy nem volt túl sok tapasztalat előtte egyikünknek sem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!