Husz eves hazasok vagyunk, a felesegem bele van bolondulva a munkahejebe, reggeltol estig ott van, a csaladi es a szexualis kapcsolat inog, mit tegyek?
Valamiért nem szeret otthon lenni. Lehet, hogy ő is érzi a feszültséget.
Nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni, mármint arra hogy megcsal.
Beszélgess vele, kérdezd meg miért nem akar több időt otthon tölteni.
Nem vagy véletlenül Rimaszombat (Felvidék) környékéről? Mert ismerek egy ilyen nőt, nagyon ráillik a leírás... Persze nem csak egy ilyen nő lehet.
Nem tudom, mi az oka, de akit én ismerek, szerintem már pszichiátriai eset, egyszerűen munkamániás, és másokra is rá akarja erőltetni a hülyeségeit. Most még vezető pozícióba is került... Egyébként szó sincs másik férfiról, a családjára sem panaszkodik, úgyhogy szerintem az agyban lehet a baj...
Nem értem miért kell feltételezésekbe bocsátkozni, hogy megcsalja? Ismerek sok embert akik munkamániások. Hogy mit tegyél? Először is ne veszekedj vele, hanem nyugodtan mond el mit hiányolsz a kapcsolatotokból.
Ha eleve ő nem egy háziasszony típus, tehát nem élvezi az otthoni rendrakást, főzést stb. akkor szerintem ezt nem is várhatod el tőle, mert megtagadná önmagát, ilyen esetben vagy te veszed át a háztartás vezetését, vagy alkalmaztok valakit vagy elválsz. Mindenképpen beszélj vele arról mit szeretne, mik a tervei, mit szeretne elérni az életben. ha nem egyezik, nem tudjátok egymás terveit egyeztetni, akkor jobb a válás. Ne kínozd őt sem, magad sem, nem tudja magát megtagadni, és ezt nem is várhatod el tőle. Mit mondott mit szeretne az életben eléri? Milyen területen dolgozik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!