Miért háborognak az ilyen nők?
Ez általában fordítva van. Pl. nálunk is. Ok, az egy dolog, hogy gyerektartás meg minden amit "illik" egy gyereknek megadni, DE elmondom neked mi a valóság!
A nő kidobja a pasit. Aztán a pasi szinte egy hajléktalan szintről kezd új életet. Akkor még minden ok az ex-nek. De a férfi talál magának egy nőt. Na akkor kezdődik a balhé, mert jön a féltékenység, és hogy minél jobban megkeserítse az ex a másik pár életét elkezd követelőzni. Hirtelen összedől a ház, a gyerek szemüveges lesz, hirtelen jár 10 szakkörre, ami havi szinten 50-60 ezer forint, hirtelen tönkremegy a gyerek összes ruhája, havonta megy tönkre a cipő, az iskolatáska, stb.
És hát az apuka meg jót akar a gyereknek, és csak nyomja-nyomja a pénzt az exnek, közben meg észre sem veszi, hogy milyen hülyére van véve.
A nő aki meg vele él, szóvá teszi ezt. Na innen jön a háborgás.
Szerinted az általad gondolt esetekben úgy van, hogy ok, kell fizetni X összegű gyerektartást és kész?
Nálunk pl. (én vagyok a nő a történetben) a párom nem is tudná fizetni a gyerektartást, ha egyedül élne. Max. ha azt utcán élne, vagy nem enne. Ergo, persze hogy nem hagyom magam, és nem fogok én még ennél is többet dolgozni, hogy az exet és a pasiját eltartsam azzal a címszóval hogy: "A gyereknek kell ez meg az meg amaz"
ezek az új nők ilyenek.
engem is csak addig szeretett gyerekként az új amíg a sajátját meg nem szülte. érdekemberek.
Az új pároddal napi kapcsolatba van a gyerek míg az apák többsége jó ha 2 hetente láthatja a gyerekét.
Másrészt a szeretett nem pénzben mérik. Persze kell az élethez pénz de azért azt nem hiszem,hogy egy nyaralás elmaradás miatt semmibe venné a gyerekét.
Az a baj, hogy nem csak a nyaralás maradt el, már elmaradnak a hétvégi fagyizások, sőt a látogatás is. Már csak havonta egyszer jön. Az exem testvére mesélte, hogy egyszer hallotta, mikor az új asszony azt kiabálta az exemnek, hogy "biztos azért akarsz menni a gyerekhez megint, hogy lásd azt a k...t", mármint engem.
Aki nem bírja elviselni, hogy a párjának van múltja, az minek megy bele alapból ilyen kapcsolatba? Nem értem.
Féltékeny a gyerekre. Is.
Azért a volt párod sem piskóta. Miért nem áll a sarkára?
Közölhetné az új asszonnyal, megismerkedésükkor is tudnia kellett, van gyereke.
Ha valaki látni, támogatni akarja a gyerekét, annak nem lehet megtiltani. Ha meg ilyen befolyásolható, akkor papucs, vagy lusta még a saját, és gyereke érdekét is megvédeni, képviselni.
Nem az új nőt védem, de aki itt gyáva nyúl, az a gyerek apja.
Biztosan van a nőnek egy bizonyos természete, de apuka a nagyobb részben hibás.
Az új párom ilyet csak egyszer mondana ki, hogy "nem mehetsz a gyerekedhez", már raknám ki a cuccait az ajtó elé, nem érdekel hány óra van és hová tudna menni. Ilyen nincs. Oké, fontos az én boldogságom is, de én a gyerekemmel együtt tudnék csak boldog lenni...neki nem hiányízik a gyereke? El sem hiszem, hogy valaki ezt hagyja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!