Az Emberek miért háborognak állandóan a Dohányzás ellen?
Az alkohol is ugyanolyan káros,mégis lehet reklámozni,Meg minden ember maga dönti el hogy cigizik e vagy nem,Meg már buszmegálóba se lehet.MIÉRT VAN EZ A SOK TILTÁS??????????????????
(Normális válaszokat kérnék)
(És ha lehet akkor legalább 16 év felettiektől)
Jártál te már sima középiskolai vécében? Nem tudom, miért én kényszerüljek arra, hogy kibírjam tovább pisilés nélkül egy nap, mint ők arra, hogy tartsák be a dohánytilalmat.
Ha innának, legalább nem károsítanák vele az én szervezetem.
19L
kedves 18:21 es.
kiirtam hogy normális VÁLASZOKAT kérnék.
Ennek ellenére ha nem tudsz normális választ irni kérlek ne irj!!
meg a másik dolog h az alkohol mértékkel egészséges míg a cigaretta minden mennyiségben káros.meg az első hozzászólónak igaza van.más hülyeségei végett szivjam a füstöt?
én mondjuk ha lehetne más állást kitalálni a dohánygyárak helyett én bizony betiltanám.
Az első kommentelő újra:
A reklámozás ellen vagyok. Olyasmit ami nem csak ön- de közveszélyes egyáltalán nem kellene.
Viszont nem tiltanám a kijelölt helyeken való dohányzást. AMÍG az kikerülhető helyen van (Külön dohányzószoba, dohányos fülke stb. IGEN lehessen; Megállókban, pályaudvarokon, pont a fősuli ajtaja előtt stb. NE!!!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!