Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért háborognak az ilyen nők?

Miért háborognak az ilyen nők?

Figyelt kérdés
Miért van az, hogy sok nő bevállal párnak egy elvált pasit akinek akár több gyereke is van, majd az összeköltözés, házasság után kezdenek el problémázni, háborogni amiatt, hogy fizetni kell az exnek a gyerektartást? Ha nem tetszik nekik ez az anyagi helyzet, minek mennek bele ilyen kapcsolatba????

2013. okt. 8. 22:16
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Egyértelmu, h a mostoha csak annyit tesz, es mond, amennyit megengednek neki.

Tehat a volt ferj rendeli alá magát neki, vagy mert nagyon szerelmes , vagy azert mert a nöhöz költözött, es igy úgy erzi , h " megéri" neki vagy muszaj türni, ebben a helyzetben ez van.

Az ilyen helyzetek alt nagyon bonyolultak, van amikor az uj asszony a sarkany, van amikor a regi asszony, nincs sablon.

Peldaul amikor egy nö kirakja a pasijat, mert ráun es úgy erzi ö szexi nö es ennel jobbat kap ( pedig a pasi mindent a feneke ala rak) es a pasi talal uj kapcsolatot. ( habar szerelmes marad az exbe ugye mert az erzelmeknek ugye nem lehet parancsolni, es akarmilyen önzö volt ö szereti) az milyen?

Amikor az uj nö mindent megtesz, bizonyit, szereti a ferfit, de az ugye mindenben hibát találni es semmi nem dobja fel, es latogatja titokban az exet , es söt hidegen banik az uj növel, h az ex lassa, h bezzeg az uj feleannyit se kap megis ragaszkodik es odavan a pasiert!

Ugye mennyi igazsagtalansag törtenik?

Es minden helyzet mas

2013. okt. 9. 10:02
 12/23 anonim ***** válasza:
68%
Én is új nő vagyok. A párom már elvált volt mikor találkoztunk,tehát nem miattam váltak el!!!!! Eleinte mindent megtettem a párom gyerekéért. Ez ez eleinte 5 évig tartott! És cserébe annyit nem kaptam hogy mikor jött hozzánk vagy ha találkoztunk az utcán köszönt volna nekem. Én főztem rá,segítettem a leckéjébe,mostam a haját,ápoltam ha nálunk volt beteg,költöttem rá a saját pénzemből nem keveset,méghozzá nem csak ünnepekkor,kitaláltam különböző programokat mikor jött hozzánk,elhívtam magunkhoz akkor is mikor a párom dolgozott. És mit kaptam cserébe? Semmit! Nem pénzbeli dolgot vártam volna,hanem annyit hogy az alapvető tiszteletet megadja. Hogy köszön,megköszöni amit kap,ha nekem szülinapom,névnapom,karácsony van akkor felköszönt szóban,de semmi. Pl elég rosszul esett most az utolsó karácsonykor is mikor összegyűlt a párom családja,mindenkinek adott valami saját készítésű ajándékot,nekem pedig annyit sem mondott hogy boldog karácsonyt. Persze az ajándékomat azt elfogadta. Itt döntöttem el azt hogy elég volt! Attól hogy ő a párom gyereke,ne nézzen madárnak és ne higgye hogy velem mindent meg lehet tenni.Most ha jön hozzánk elmegyek otthonról.A párom már többször beszélt vele erről,hogy nem kell engem szeretnie,de az a minimum hogy köszönjön mikor jön hozzánk,vagy az utcán. És ha elfogadja tőlem a több ezer forintos ajándékokat,akkor miért nem tud ő is felköszönteni engem? Erre azt mondta hogy nincs velem baja,de az anyjának rosszul esne ha jóba lenne velem.5 évig voltam türelmes,de most azt mondtam a páromnak ,hogy ezentúl nem foglalkozom a gyerekével,mert nem adja meg az alapvető tiszteletet. 5 év után engem már nem érdekel hogy tényleg az anyja miatt,vagy nem miatta. Én csak azt tudom hogy nem ezt érdemlem. És ha az anyja miatt,akkor meg sajnálom hogy az anyjának nem esett le eddig hogy ha veszek a gyerekének valamit (pl ruhát) akkor azzal az ő pénztárcájában hagyom benne a pénzt,mert kevesebb ruhát kell vennie a gyereknek?
2013. okt. 9. 11:21
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem lehet általánosítani ebben a kérdésben sem, mint ahogy az élet többi területén se. Van amikor az ex hülyül meg, van amikor az új nő.

A mi sztorinkban én vagyok az új nő. A féjem 8 éve volt elvált, amikor megismerkedtünk. Akkoriban szigorúan ragaszkodott az exe ahhoz, hogy max 2 hetente kicsi időre találkozzon a gyerekekkel, ki akarta sajátítani őket. Sikerült is neki, mert a férjem inkább ráhagyta, annyira nem akart már vitatkozni vele, nem véletlenül váltak el. Amikor én bejöttem a képbe, azt láttam, hogy a gyerekek is szenvednek emiatt, meg a párom is. Nagyon jó kapcsolat alakult ki köztem és a gyerekek között. Megszerettük egymást. Elfogadtam őket és ők is engem. Azon dolgoztam minden erőmmel, hogy a láthatások normalizálódjanak, anyuka önkényesen ne tiltsa meg ezeket a találkozókat. Ma már ott tartunk, hogy minden hétvégének minden napján találkozunk a gyerekekkel, minden hónapban minimum egy teljes hétvégét nálunk vannak, minden nap beszélünk velük telefonon és ineterneten is. Sokszor mondja a férjem, hogy rengeteg mindent köszönhet nekem, és a gyerekek is mindig felhozzák a témát, hogy olyan jó, hogy én vagyok az apjuk felesége, mert én segítek nekik mindenben és abban is, hogy akkor találkozhatnak már végre az apjukkal amikor akarnak. Nyilván az ex szemében emiatt egy dög vagyok. Pedig a gyerekei érdekeit is nézem, hisz mindegyik meg van őrülve az apjáért, miért ne találkozhatnának amikor csak akarnak? Azért mert az exnek sérelmei vannak a férjem irányába? És mi köze ehhez a gyerekeknek?

A másik a gyerektartás. A férjem fiatalabb korában volt, hogy pár hónapot csúszott és később egybe kifizette neki a tartozást, akkori munkájából adódóan jött ki így lépés, amiből óriási botrányokat csinált az exe. Amikor azonban elromlott a kocsija és a normál gyerektartáson felül lett véve neki egy autó, akkor érdekes módon nem verte a tamtamot. A másik, hogy amióta a férjemmel összeköltöztünk, azóta biztos hogy minden gyerektartás be van fizetve, ugyanis én magam szoktam átutalni. Ezen felül persze veszünk mindenfélét a gyerekeknek, ajándékok, étel, ital, kirándulások, strand, nyaralások, minden, és az exe érdekes módon rendszeresen azt hazudja a gyerekeknek, hogy "na apátok már megint nem fizetett egy fillért se, hát így menjetek oda, így szeressétek" (onnan tudom, hogy elmondják nekem a gyerekek). Nagy a nyomás otthon. Annyira, hogy a középső most ballag el általánosból és direkt abba a városba néz sulit ahol mi lakunk, hogy hozzánk költözhessen. Szóval nem mindig az új nő aki háborog :)

2013. okt. 9. 12:37
 14/23 anonim ***** válasza:
73%

"te nem az exet tartod el! a saját pasidat tartod el. csak megőrültél a birtoklástól."

Te meghibbantál??????????

Ha az exhez kerül a pénz akkor ŐT TARTOM EL!!!!

Mi az hogy megőrültem a birtoklástól?

Milyen birtoklástól?

Kit birtokolok?

A saját pénzem amiét megdolgozom és szórom oda egy idegennek?

A páromat birtoklom, aki akkor és oda azzal megy amikor csak akar?

Te is csak egy olyan nő lehetsz aki nem tudja eléggé fejni az volt pasiját, "csak" 50-70 ezreket ad havonta, miközben az a szerencsétlen egy 30 négyzetméteres albérletben tengődik miközben keres 80-at.

2013. okt. 9. 12:41
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

"Sok hülye nő/férfi van aki évek múlva jön rá mi a valóság,közben meg valami rózsaszín ködben él."

Te éltél már ilyen kapcsolatban?

NEM évek múlva jön rá, hanem az évek során szép lassan egyre többet akar a másik fél!

2013. okt. 9. 13:16
 16/23 anonim ***** válasza:

A probléma nagyon összetett...

Magam annyit fűznék hozzá, hogy tapasztalok hasonlót a környezetemben és azt kell mondjam, hogy LEHETETLEN FÖLMÉRNI A HELYZETET, MERT MINDEN ÉRINTETT HAZUDOZIK. Csupa valótlan állítás, túlzás, ferdítés, hangulat csinálás, minden résztvevőtől, egymás ellen, elképesztő. Képtelenség átlátni korrektül a dolgokat.

Különben azt is tapasztalom, hogy egyes nők igencsak szeretik beosztani a másik ember pénzét, még akkor is, ha a másik keres többet és nincsenek közös háztartásban igazán, nem hogy élesebb helyzetben...

2013. okt. 9. 20:11
 17/23 anonim ***** válasza:
Mondjuk azért az elvált anyukákról is sok mindent elmond, hogy egyszerre lepontozták a másik oldalt.
2013. okt. 9. 20:14
 18/23 anonim ***** válasza:

Ráadásul kis hazánkban könnyen találni amolyan "furcsán emancipálódott" magyar nőket, tisztelet a kivételnek, mert tudom vannak.

Nem ritka, hogy a hölgy az emancipáció és női munkavállalás minden előnyét élvezni óhajtja, de valami furcsa módon, hogy ha követelőzni kell, akkor a gyerektartás átmegy asszonytartásba és nagyjából úgy viselkedik az elvált nő, mintha még mindig csak a férfi keresné/hetné a pénzt. Érdekes módon tud koncepciót váltani, valahogy mindig az előnyös oldalát keresve a dolgoknak...

Tisztelet a kivételnek, mert bizony szép számmal vannak antiházsártos, nem követelőző, nagyszerű nők is! :D

2013. okt. 9. 20:18
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Ahol normálisan osztoznak a felek (lakás meg minden máson fele-felesben) és adott egy gyerektartás összege, és csak az van fizetve ott nincs gond! Ott kezdődik a gond, ha a férfi otthagy mindent, és ezen vérszemet kapva a volt feleség nem elégszik meg a bíróságon megítélt gyerektartással. Aztán ha valaki (pl. egy új nő) a volt férjet felvilágosítja, akkor ő a szemét meg ő van felháborodva, meg ő az ingyenélő!

Nekem mit mondott a párom exe?!

Mikor már tényleg maximálisan kiszipolyozott minket és én (mint nő) megelégeltem, közölte, hogy dolgozzak én is többet, mert erre meg arra meg amarra kell a pénz!

Végtelen nagy szerencséje, hogy ez telefonon keresztül volt, különben az agyvelejét tapostam volna bele a földbe!!!

Így is közel 4 évet elvett az életemből, amiért minden pénzünket és időnket feláldozva az exnek pattantunk, mert mindig a gyerekkel zsarolt, most meg, hogy még az albérletet is alig tudjuk kifizetni, miközben ő meg tejben-vajban fürdik (hatalmas, többszobás öröklakásban) a pasijával a MI pénzünkből, nehogy már szó nélkül hagyjam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Most akkor mi a megoldás?

1. Egy elvált, gyerekes férfi soha ne kezdjen bele új kapcsolatba?

2. Vagy inkább legyen hajléktalan, de az utolsó fillérét is adja az exnek?

2013. okt. 9. 21:54
 20/23 anonim ***** válasza:
Utolsó ezen az oldalon ezt ugye csak költői kérdésnek szántad?
2013. okt. 9. 22:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!