Miért háborognak az ilyen nők?
Hát költői olyan szempontból, hogy csak ez a 2 megoldás jöhet szóba, hogy a volt nő ne találjon támadási felületet.
Ha bármi más megoldást sikerül létrehozni, akkor meg szinte esélytelen az apukának egy új BOLDOG kapcsolatot kialakítania, mert az ex úgyis keresztbe fog tenni.
Tisztelet a nagyon kevés kivételnek, amivel én még hírből sem találkoztam.
Mindenhol azt hallom (és közben én is saját bőrömön tapasztalom), hogy az új nő anya helyett anyja a gyereknek, mindent megtesz érte minden téren, saját szabadidejét, és pénzét nem sajnálva talál programokat, illetve vesz mindenfélét a gyereknek, és ahelyett, hogy egy KÖSZÖNÖM-öt kapna az anyukától (már ha lehet annak nevezni) csak a fújást és a gonoszkodásokat kapja!
Én a 4 év alatt sokkal de sokkal többet tettem meg a párom kislányáért, mint a saját anyja 11 év alatt!!!!!!
És soha de soha nem kaptam az anyukától egy köszönömöt, hanem még én voltam a rossz, ha nem vettem ki szabadnapot hogy a gyerekkel foglalkozzak (de persze a pénzt teremtsem elő), én voltam a rossz amikor megtanítottam késsel-villával enni (mert fogalma sem volt addig róla), mert miért nem vágom fel a húst, paradicsomot, paprikát neki, hogy képzelem, hogy egy 10 évesnek (ez 1 éve volt) kést adok a kezébe???!!!
És még 100 oldalon keresztül sorolhatnám, hogy mi mindent megtettem, mi mindenről lemondtam, és mégis én vagyok a rossz.
Ja, és még mielőtt "okot" találna valaki, az anyuka rúgta ki az apukát, én akkor még sehol nem voltam a történetben, csak fél évre rá, tehát NEM én vettem el az apukát az anyukától, amiért oka lenne hogy velem így viselkedjen.
Nekem szerencsére a gyerek nem volt mindig ilyen. Persze sokszor látszott rajta, hogy utál meg gyűlöl amiért "elveszem" tőle az apukáját, (megjegyezném az apuka rontotta el sokszor, mert erőltette a 3-ban lévő programokat, így szinte SOHA nem volt kettesben a lányával még 2 percre sem).
Meg mivel mint fentebb írtam, az anyukája nem foglalkozik vele, így örült, hogy valaki játszik vele a játszótéren, a strandon, valaki rajzolgat, tanul vele, valaki egyáltalán foglalkozik vele.
Nálunk maximálisan az ex tesz tönkre mindent, és annyira pénzéhes, hogy még egy olyan nőt szerintem senki nem látott!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!