Most olyan rosszat mondtam?
Sziasztok!
Van egy 6 éves keresztlányom, aki hozott ma nekem ibolyát. Mondtam neki, hogy nagyon szép a virág, amit hozott, de az ibolya név hallatán a hideg is kiráz. Megkérdezte, hogy miért, és elmondtam neki szépen. (egyik kollégám Ibolya, és nem jövünk ki jól) De persze ez nem jelenti azt, hogy a virágot nem szeretem, az nagyon szép, csak eszembe jutott a néni a munkahelyemen, akit nem szeretek. Erre a bátyám azt mondta a gyereknek, hogy csak viccelek, ne hallgasson rám. Aztán félrehívott, és leugatta a fejem, hogy miért mondok ilyen kegyetlenséget a gyereknek, ezzel csak nyomorgatom a lelkét...
Most komolyan, egy 6 éves kislány szerintetek nincs tisztában azzal, hogy vannak emberek, akiket szeretünk, és vannak, akiket nem? Mert szerintem nem hülye, ő sem jön ki mindenkivel az oviban. Na meg ez a léleknyomorgatás...kissé túlzás.
A kislány egyébként nem "kapott sokkot", megértette, nem is reagált furcsán, és nem haragudott meg, amiért ezt mondtam. Tudja, hogy nem őt támadtam ezzel, egyszerűen csak meséltem neki. Ő is rögtön utána elkezdte mesélni, hogy van egy lány az oviban, aki mindig szekírozza, és ő sem szereti azt a lányt. És hogy Violának hívják, ami szintén virágnév, és hogy ez milyen vicces így.
Ne haragudjatok, de mérges lettem. :)
Szóval tényleg annyira léleknyomorító dolgot tettem?
18-as: ki mondta neked, hogy én töröltetem a válaszokat, te szerencsétlen?! Komolyan, nem akarsz végre odébb állni? Húzz vissza a macskáidhoz, ember úgy sincs, aki ezt a kisebbségi kötekedést elviseli, amit leművelsz!
Komolyan, normálisan válaszoltam, a rossz szándékú válaszokra írtam, hogy csak a bátyám lehet...tudod, poénból, mert még humorérzékem is van. Komolyan, még meg is köszöntem a válaszod, erre mást nem kapok tőled, csak a gyerekes kötekedéseidet. De látom, már másba is belekötöttél, gyanítom nálad ez kényszer kehet. Komolyan, nézz már tükörbe, annyira szánalmas vagy, hogy normálisan reagálni nem tudsz, csak a konfliktust keresed. Mert egyik megjegyzésemhez sem fűztél hozzá semmi emberit, csak támadást. Tipikus "idiótamagyar" vagy.
Mellesleg a kislány a violát azért rajzolta, mert az ő "ellenségét" meg Violának hívják. De ha értelmesebb lennél egy 6 éves gyereknél, akkor lett volna annyi türelmed, hogy elolvasod az egészet, és nem kötekedsz. Amúgy nem tűnt fel, hogy csak a te válaszaidat törölték?
Hogy boldog légy a kérdést töröltetem. Mindig van egy idióta szarrágó, aki szétkapja az egészet. Remélem pezsgőt bontasz, ennél nagyobb örömöd úgy sem akad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!