Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Megcsókolt a barátja, elmondja...

Megcsókolt a barátja, elmondjam neki?

Figyelt kérdés

2 éve együtt van a nővérem a barátjával, aki a hétvégén megcsókolt.

Nem tudom, hogy mit csináljak, mert bűntudatom van, csak tudom, hogy úgysem fog még egyszer megtörténni, szóval akkor minek bonyolítsam a dolgot... 3 ember tud róla, szóval bármennyire is bízom/bízunk bennük, megvan az esély arra is, hogy kitudódik.

2014. márc. 3. 19:38
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

1. verziód:

"Megcsókolt a barátja, elmondjam neki?"

2. verziód:

"nem akarom elrontani az egészet azzal, hogy egy szombat éjszakán csókolóztam a barátjával"

3. verziód:

"elmentünk sétálni....elkezdtünk csókolózni, elmentünk a lakására, ott folytattuk"

4. verziód:

??? érdeklődéssel várjuk!

A végén még kiderül, hogy te erőszakoltad meg a nővéred pasasát...

2014. márc. 3. 22:02
 22/26 anonim ***** válasza:
88%

Nálam először az vágta ki a biztosítékot, hogy 26 évesen 16 éves tiniket hajt, aztán jött a második sokk 16 évesen mi a lónak a vasporos valagát cigiztek?! (tudom le vagyok maradva, fiatalok kiélik magukat blablabla)

Nagyon nem jó úton jársz ezt gondolom te is érzed. Ha a nővéred metudja egy életre eljátszottad a bizalmát. Szerintem is neked kéne elmondanod, a pasi nem fogja(gerinctelen egy alak).

2014. márc. 4. 08:24
 23/26 anonim ***** válasza:
na, valld be, hogy lecummantottad
2014. márc. 4. 12:11
 24/26 anonim ***** válasza:
ki tudja mi volt még ott, amit a kérdező nem írt le ide...mond el a nővérednek az igazat ha megharagszik ha nem. ezt Te is elcseszted alaposan, meg a pasi is! vállald a felelősséget azért amit csináltál, mert ha más gyorsabb lesz nálad, és elkotyogja a dolgot, nagy szívás lesz! és még csak el sem fogja hinni a nővéred hogy "csak" annyi volt
2014. márc. 5. 08:41
 25/26 anonim ***** válasza:
22%
Gyerekek, megkövezni nem akarjátok mindjárt szerencsétlen csajt? Hibázott. Elismeri, mit vártok még? Vagy itt mindenki szent?
2014. márc. 7. 18:25
 26/26 anonim ***** válasza:
39%

Nem szentek az emberek, de a testvér párjával csókolózni, majd szobára menni (ok, h nem feküdtek le, de az már csak a hab lett volna)... Nem is tudom, de ha az én hugom tenné ezt, biztos, h a pasim repülne és a hugom se kerülne könnyű helyzetbe!

pláne, h 10 év a korkülönbség... majdnem pedofil...

2014. márc. 7. 19:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!