Megcsókolt a barátja, elmondjam neki?
2 éve együtt van a nővérem a barátjával, aki a hétvégén megcsókolt.
Nem tudom, hogy mit csináljak, mert bűntudatom van, csak tudom, hogy úgysem fog még egyszer megtörténni, szóval akkor minek bonyolítsam a dolgot... 3 ember tud róla, szóval bármennyire is bízom/bízunk bennük, megvan az esély arra is, hogy kitudódik.
1. verziód:
"Megcsókolt a barátja, elmondjam neki?"
2. verziód:
"nem akarom elrontani az egészet azzal, hogy egy szombat éjszakán csókolóztam a barátjával"
3. verziód:
"elmentünk sétálni....elkezdtünk csókolózni, elmentünk a lakására, ott folytattuk"
4. verziód:
??? érdeklődéssel várjuk!
A végén még kiderül, hogy te erőszakoltad meg a nővéred pasasát...
Nálam először az vágta ki a biztosítékot, hogy 26 évesen 16 éves tiniket hajt, aztán jött a második sokk 16 évesen mi a lónak a vasporos valagát cigiztek?! (tudom le vagyok maradva, fiatalok kiélik magukat blablabla)
Nagyon nem jó úton jársz ezt gondolom te is érzed. Ha a nővéred metudja egy életre eljátszottad a bizalmát. Szerintem is neked kéne elmondanod, a pasi nem fogja(gerinctelen egy alak).
Nem szentek az emberek, de a testvér párjával csókolózni, majd szobára menni (ok, h nem feküdtek le, de az már csak a hab lett volna)... Nem is tudom, de ha az én hugom tenné ezt, biztos, h a pasim repülne és a hugom se kerülne könnyű helyzetbe!
pláne, h 10 év a korkülönbség... majdnem pedofil...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!