Megcsókolt a barátja, elmondjam neki?
2 éve együtt van a nővérem a barátjával, aki a hétvégén megcsókolt.
Nem tudom, hogy mit csináljak, mert bűntudatom van, csak tudom, hogy úgysem fog még egyszer megtörténni, szóval akkor minek bonyolítsam a dolgot... 3 ember tud róla, szóval bármennyire is bízom/bízunk bennük, megvan az esély arra is, hogy kitudódik.
Nem terveztem előre, nem így akartam.
Elmentem a barátnőimmel bulizni, szórakozni kicsit. Láttam, hogy ott van a barátaival ő is. Az egyik barátnőm megkért, hogy mutassam be az egyik barátjának és odamentünk hozzájuk. Meghívott pár italra, dumáltunk és kimentem vele cigizni, akkor megcsókolt, de leállítottam.
Utána elmentünk sétálni, meghívott kajálni, utána elkezdtünk csókolózni, elmentünk a lakására, ott folytattuk, de több nem történt.
Azóta csak egyszer találkoztunk, akkor nyomult, de beszéltem vele és utána nem is hozta fel többet a dolgot.
"3 ember tud róla"
Kismókus, már az egész falu ezen röhög. Meg kell ölnöd mindenkit, aki tudomást szerzett a dologról.
Te is benne voltal. Nem tudod, hogy a testverunk parja tabu?
Gondold el,hogy a novered csinalja ezt a te szerelmeddel.
Mert hogy beprobalkozik, es te azonnal felpofozod, az egy dolog, de itt az tortent, hogy te is vastagon benne voltal.
Szegyelld magad, sullyedj melyre,
Fúúh egy ilyen r*banc húg pénzért sem kéne!
Hogy lehetsz ilyen? A pasi is? Meg is érdemled, ha kitudódik és nem áll veled soha többet szóba a nővéred!
Eszméletlen, mást nem találtál aznap estére?
Undorító...
Ez nagyon gáz.
Lefeküdni nem akarsz vele?
Mondd el, mindenki jobban jár!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!