Megcsókolt a barátja, elmondjam neki?
2 éve együtt van a nővérem a barátjával, aki a hétvégén megcsókolt.
Nem tudom, hogy mit csináljak, mert bűntudatom van, csak tudom, hogy úgysem fog még egyszer megtörténni, szóval akkor minek bonyolítsam a dolgot... 3 ember tud róla, szóval bármennyire is bízom/bízunk bennük, megvan az esély arra is, hogy kitudódik.
De az utóbbi pár hónapban nem voltunk túl jóban, nemrég békültünk ki és nem akarom elrontani az egészet azzal, hogy egy szombat éjszakán csókolóztam a barátjával.
Csak ma is írt egy sms-t, hogy hívjam fel, ha ráérek, mert beszélni szeretne velem és fél óráig azon izgultam, hogy vajon tudja-e, utána meg kiderült, hogy csak anya szülinapi ajándékáról akart kérdezni...
Én 16 éves vagyok, a nővérem 21, a barátja 26.
1. Ha mástól tudja meg sokkal rosszabb lesz a helyzet.
2. Ha téged megcsókolt, pedig a nővéred barátja, akkor ki tudja, hogy kivel csókolózott még ez alatt a két év alatt, csak úgy.
3. A nővérednek biztos nem fog jól esni, de ha rááldoz x évet az életéből, pedig a srác nem érdemli meg, akkor az utólag még rosszabbul fog neki esni. (főleg, hogy neki nem szólt senki semmiről)
Valószínű tönkretetted te és a párja a kapcsolatukat. Én legalább is innentől kezdve tuti szakítanék vele.
1, megcsókolt egy másik nőt, a következő lépés az lesz, hogy megfektet egyet. Aki mással csókolózik, az nem szerelmes a párjába
2, nem is akárkit, hanem a leendő sógornőjét csókolta meg.
3, ráadásul egy 16 évest csókolt meg, egy jóformán még gyereket 26 évesen...gratulálok neki
4, az, akit megcsókolt, állandóan ott van körülöttük, merthogy családtag, a kísértés meg állandóan ott lesz.
Össze fogsz veszni csúnyán a nővéreddel, ezzel számolj. Ha nem mondod el, és mástól tudja meg, még jobban fog rád haragudni. Egy idő után meg fog bocsátani, de egy időre eljátszottad a bizalmát.
Remélem tanulsz belőle és ha legközelebb összejön egy sráccal, az neked tabu, ahogy neki is a te fiúd. Gondolj bele, hogy te mit éreznél a helyében.
Helyzettől függ, milyen a srác, stb. Ha szereti a nővéredet, akkor inkább hallgass.
De úgy sincs kitől megtudja, a barátja tuti nem fogja elmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!