Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Megcsókolt a barátja, elmondja...

Megcsókolt a barátja, elmondjam neki?

Figyelt kérdés

2 éve együtt van a nővérem a barátjával, aki a hétvégén megcsókolt.

Nem tudom, hogy mit csináljak, mert bűntudatom van, csak tudom, hogy úgysem fog még egyszer megtörténni, szóval akkor minek bonyolítsam a dolgot... 3 ember tud róla, szóval bármennyire is bízom/bízunk bennük, megvan az esély arra is, hogy kitudódik.

2014. márc. 3. 19:38
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
95%
inkább tőled tudja meg, mint mástól...
2014. márc. 3. 19:39
 2/26 anonim ***** válasza:
94%
Mondd el. Mondd meg neki azt is hogy nem te másztál rá (már ha ez így van). Hány éves a srác a nővéred és te?
2014. márc. 3. 19:40
 3/26 A kérdező kommentje:

De az utóbbi pár hónapban nem voltunk túl jóban, nemrég békültünk ki és nem akarom elrontani az egészet azzal, hogy egy szombat éjszakán csókolóztam a barátjával.

Csak ma is írt egy sms-t, hogy hívjam fel, ha ráérek, mert beszélni szeretne velem és fél óráig azon izgultam, hogy vajon tudja-e, utána meg kiderült, hogy csak anya szülinapi ajándékáról akart kérdezni...

Én 16 éves vagyok, a nővérem 21, a barátja 26.

2014. márc. 3. 19:43
 4/26 anonim ***** válasza:
78%
Ha mástól tudja meg akkor biztos,hogy rosszabb lesz mint ha te őszintén elmondanád! Így még van esély arra, hogy ne haragudjon meg.
2014. márc. 3. 19:45
 5/26 anonim ***** válasza:
92%

1. Ha mástól tudja meg sokkal rosszabb lesz a helyzet.

2. Ha téged megcsókolt, pedig a nővéred barátja, akkor ki tudja, hogy kivel csókolózott még ez alatt a két év alatt, csak úgy.

3. A nővérednek biztos nem fog jól esni, de ha rááldoz x évet az életéből, pedig a srác nem érdemli meg, akkor az utólag még rosszabbul fog neki esni. (főleg, hogy neki nem szólt senki semmiről)

2014. márc. 3. 19:49
 6/26 anonim ***** válasza:
92%

Valószínű tönkretetted te és a párja a kapcsolatukat. Én legalább is innentől kezdve tuti szakítanék vele.

1, megcsókolt egy másik nőt, a következő lépés az lesz, hogy megfektet egyet. Aki mással csókolózik, az nem szerelmes a párjába

2, nem is akárkit, hanem a leendő sógornőjét csókolta meg.

3, ráadásul egy 16 évest csókolt meg, egy jóformán még gyereket 26 évesen...gratulálok neki

4, az, akit megcsókolt, állandóan ott van körülöttük, merthogy családtag, a kísértés meg állandóan ott lesz.

Össze fogsz veszni csúnyán a nővéreddel, ezzel számolj. Ha nem mondod el, és mástól tudja meg, még jobban fog rád haragudni. Egy idő után meg fog bocsátani, de egy időre eljátszottad a bizalmát.

Remélem tanulsz belőle és ha legközelebb összejön egy sráccal, az neked tabu, ahogy neki is a te fiúd. Gondolj bele, hogy te mit éreznél a helyében.

2014. márc. 3. 19:57
 7/26 anonim ***** válasza:
97%
Most a barátja csókolt meg erőszakosan, és te AZONNAL ellökted, vagy csókolóztatok? Nem mindegy...
2014. márc. 3. 19:57
 8/26 anonim válasza:
5%

Helyzettől függ, milyen a srác, stb. Ha szereti a nővéredet, akkor inkább hallgass.

De úgy sincs kitől megtudja, a barátja tuti nem fogja elmondani.

2014. márc. 3. 19:59
 9/26 anonim ***** válasza:
9%
Rendezd le a fazont úgy, hogy egy életre megemlegesse, hogy többet nálad ne merjen próbálkozni, és tartsd a szád. Kerüld a taggal való négyszemközt levés lehetőségét is.
2014. márc. 3. 19:59
 10/26 anonim ***** válasza:
63%
Csak úgy megcsókolt, minden biztatás, flörtölés nélkül? Vagy mióta kelleted már magadat előtte? Senki nem esik neki csak úgy a barátnője húgának... boldog vagy, megkaptad amit akartál?
2014. márc. 3. 20:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!