Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit csináljak ha kistesóm...

Mit csináljak ha kistesóm lesz és nem birok várni?!

Figyelt kérdés
Egyfolytába ezen jár a fejem és nem tudokk másra gondolni csak arra hogy milyen lesz majd amikpr megszületik meg hogy szülessen már meg! És május végén fog megszületni és az még borzasztóan sok idő!!!

2014. febr. 2. 04:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
71%

8-as én is akkor szülök, május 2-re vagyok kiirva. :D

kérdezö, türelem, türelem. :D

2014. febr. 2. 10:48
 12/13 anonim ***** válasza:
79%
Ó én is ennyi idős voltam amikor a kistesómat várta anyukám. Én is így izgultam. Aztán miután megszületett, rájöttem, hogy nem is akkora buli minden egyes éjszaka 6-szor felébredni a bőgésére. :D Jó pár hónapig zombi üzzemódban voltam. Akkor már nem voltam ennyire lelkes...
2014. febr. 2. 10:50
 13/13 anonim ***** válasza:
92%

11-es, én május 20 ra :) De már nagyon várom a májust.

Kérdező: Már nem sok... Gyorsan elmegy ez a kis idő. Legalábbis én ezzel bíztatom magamat.

2014. febr. 2. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!