Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit csináljak ha kistesóm...

Mit csináljak ha kistesóm lesz és nem birok várni?!

Figyelt kérdés
Egyfolytába ezen jár a fejem és nem tudokk másra gondolni csak arra hogy milyen lesz majd amikpr megszületik meg hogy szülessen már meg! És május végén fog megszületni és az még borzasztóan sok idő!!!

2014. febr. 2. 04:24
1 2
 1/13 anonim válasza:
92%
Te hány éves vagy és fiú vagy lány? Mert aszerint tudok tippeket adni, hogyan bírhatnád ki májusig.
2014. febr. 2. 05:17
 2/13 anonim ***** válasza:
92%

Ez olyan mint a karácsonyi várakozás.Édes kín :)

Türelem, mást úgy sem tehetsz.

2014. febr. 2. 06:49
 3/13 anonim ***** válasza:
92%
Fiú vagy lány vagy?
2014. febr. 2. 07:31
 4/13 anonim ***** válasza:
64%

"Fiú vagy lány vagy?"

Majd ha felnő eldönti ő maga! :D

2014. febr. 2. 07:40
 5/13 anonim ***** válasza:
86%
Ezt elbasztam, azt hittem, hogy a a baba nemét kérdezed :)
2014. febr. 2. 07:41
 6/13 anonim ***** válasza:
92%
Addíg segìts a szüleiteknek babaruhát válogatni szobát dekorálni.Nagyon jò testvér leszel ha már most ennyire várod!Esetleg kérd meg anyukádat had mehess el vele ultrahangra!
2014. febr. 2. 08:32
 7/13 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a válaszokat!!! 12 éves lány vagyok!! Kisöcsém lesz!
2014. febr. 2. 09:03
 8/13 anonim ***** válasza:
96%
Akkor együtt várjuk májust :D Én akkor szülök :D
2014. febr. 2. 09:07
 9/13 anonim ***** válasza:
73%
Akkor is kibírnád májusig ha a nap 24 órájában unatkoznál. Gyakorlatilag te most azért írtad ki a kérdést hogy adjunk tanácsokat mivel üsd el az időt? Mert azt gondolom tudod hogy a szülést nem tudod előrehozni. Babázz sokat (nem, nem ciki 12 évesen) tanulj, segíts anyukádnak, foglalkozz a barátnőiddel meg ilyenek... Beszélgess sokat anyukáddal ő is legalább annyira várja mint te. Anyukádnak kívánok problémamentes terhességet és könnyű szülést neked pedig sok türelmet addig is :)
2014. febr. 2. 09:50
 10/13 anonim válasza:
3%

Szerintem meg addig örülj, amíg nem születik meg. Ugye tudod hogy k*rvára le leszel szarva onnantól? Először majd nem fog feltűnni, mert Te is nagyon fogsz örülni a babának és sok mindenből ki akarod venni majd részed. De egy idő után szépen kiütközik az, hogy nem Te vagy az első helyen és a kicsi mindig fontosabb lesz. Az hagyján, hogy a Te életed és a problémáid a háttérbe szorulnak, de amikor majd ki is akarnak használni a szülők (vigyázz a kistesódra, többet segíts a házimunkában stb.) na az szép élmény lesz. Persze tudom, nem minden szülő ilyen...csak 1000-ből 999.

Egy idősebb testvér

2014. febr. 2. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!