Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nem bírok enni az idegességtől...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem bírok enni az idegességtől, még 2 hét a nagy napig. Ti hogy tudtatok enni az esküvő előtt?

Figyelt kérdés

Egyedül, szinte nulla segítséggel szerveztem le mindent, amíg volt tennivalóm, abszolút nem stresszeltem, de most, hogy nyugodtan ülhetnék, lelkiekben is felkészülhetnék, felemészt az idegesség. Hogy ha valami félremegy, akkor nem kenhetem másra, csak az én bűnöm. Mindenki mondta, hogy nagy fába vágtam a fejszém (135 fős lesz a lagzi...), hogy kérjek szakembert, de a párommal nem így beszéltük meg.

Felőle akár ehettünk volna a templom után egy hotdogot a bódéból - már volt egy esküvője -, és mondta, hogy csak akkor hajlandó belemenni habos-babos világraszóló lagziba, ha neki nem kell belefolynia. Azt mondtam, nekem megéri, nekem ez a nagy napom, megcsinálom.

Úgy érzem, akkora a gyomrom, mint egy kis ököl... van, hogy csak egy kis levest tudok leerőltetni, vagy még azt sem... 6 kilót fogytam, úgy fogok kinézni az saját esküvőmön, mint egy auswitzi menekült, mert alapból is vézna vagyok. Édesapámtól kapom ajándékba a ruhám, Svájcból hozatjuk, mert ő ott él, tuti, hogy be kell vetetni belőle.

Mindent elszúrok.

Nektek hogy ment a dolog kajafronton? Van valami stresszűző, v. étvágyjavító tippetek? :)

2014. jan. 2. 19:27
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
41%

Már bocs, de a párod egy gyökér. Nem mennék hozzá ilyen emberhez. Mennyi idősek vagytok?

Egyébként van vmi kaja, amit nagyon szeretsz? Süti, husi, chips, finomság? Szaloncukor? :D

Csak van vmi, amire megjönne az étvágyad :)

2014. jan. 2. 19:32
 2/24 anonim ***** válasza:
70%

Sürgősen nyugodj le...

Akár egy gyenge nyugtató is jöhetm vagy inkább nyugtató tea...

Nekem is javasolták (vőfély) nem hallgattam rá...

Jól rosszul is lettem az esküvőn.

Senki nem vette észre, mert nem akkor amikor helyt kellett állni, hanem akkor amikor láttam, hogy minden működik, és nincs semmi gebasz..

Egy dolgot változtatnék az esküvőnkön, nem idegeskednék annyit...

2014. jan. 2. 19:33
 3/24 anonim ***** válasza:
79%
Ha boldogok lesztek az esküvőn akkor minden tökéletes.Mi van akkor ha félremegy,semmi. Különben én még nem voltam olyan esküvőn ahol minden papír forma szerinte megtörtént volna.
2014. jan. 2. 19:35
 4/24 anonim ***** válasza:
12%
Két hét múlva esküvő és még nincs a kezedben a ruha? Ezt jól elcseszted...
2014. jan. 2. 19:35
 5/24 A kérdező kommentje:

Én 22 éves vagyok, ő 30 múlt most decemberben.

Hát, nem tudom... az édességekért nem igazán vagyok oda, egy jó steak marhából vagy bárányból vmi krumplis-zöldséges körettel inkább levesz a lábamról. Meg a tengeri herkentyűk. De perpill egyiket se tudnám lenyomni a torkomon :(

2014. jan. 2. 19:38
 6/24 anonim ***** válasza:
67%
Ne idegeskedj :) Te magad mondtad, hogy minden kész, minden rendben. Lazíts. A párodat én is furcsállom, hogy nem segít. Ez nem csak a te esküvőd. De nem akarlak titeket összeugrasztani 2 héttel az esküvőd előtt. A nyugtató tea tényleg hatásos. Próbáld ki. Tedd tele cukorral. Nem éppen egészséges de hizlal. Végre ehetsz csokit, mindent amitől hízol. Használd ki, és egyél :))
2014. jan. 2. 19:41
 7/24 anonim ***** válasza:
52%
Bocsi ha az édeset nem szereted, akkor menj rá a zsíros kajára :DD
2014. jan. 2. 19:42
 8/24 anonim ***** válasza:
89%
Igen, én is a ruha miatt aggódnék leginkább. Mindent Te szervezel, de még nincs ruhád? Ez gáz. A leendő férjed meg tesz magasról az egészre. Komolyan ezt akarod? Így akartad? Már mindegy, úgyis hozzámész. Ha a vőlegényem azt mondta volna, hogy csináljam egyedül a lagziszervezés, el sem kezdtem volna. Ez nem a Te nagy napod, hanem a TI nagy napotok. Egyébként kár túlaggódni,a 135 ember mindenképpen jót fog enni és bulizni, még ha szétesik a csokrod vagy a frizurád, akkor is...Ezek az apróságok csak neked(sajnos nem nektek) fontosak, a vendégeket ilyen dolgok nem érdekli. Sok boldogságot! Ne stresszeld túl, azzal lehet elrontani a leginkább.
2014. jan. 2. 19:42
 9/24 A kérdező kommentje:

Apukámék hétfőn érkeznek a ruhával együtt, ne mondd, hogy elcsesztem :(

Csak annyi munkám van benne, annyit dolgoztam vele, és tuti, hogy még így is valamit kifelejtettem, és mindenki csak azt fogja mondani, hogy ez mekkora sz.r volt, maradtak volna inkább otthon...

Citromfű teát próbáltam, nem sokat segített, mi a véleményetek a homeopátiás cuccokról? Használnak?

Köszi az eddigi válaszokat :)

2014. jan. 2. 19:44
 10/24 anonim ***** válasza:
43%

Szedd össze mi van meg...

Akár írd le ide...nyugi!!!!!

Vagy nekem priviben, de tuti nem felejtettél el semmit...

2 hét alatt amúgy akármi elmaradt, még megoldható (főleg, most szezonon kívül)

ha hozzák a ruhát nem lesz gond, ha mégis, bemész egy szalonba, 1 nap alatt rádigazítják legvégső esetben, szinte minden ruha szabad... De ez csak a legvégső:)

2014. jan. 2. 19:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!