Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem bírok enni az idegességtől, még 2 hét a nagy napig. Ti hogy tudtatok enni az esküvő előtt?
Egyedül, szinte nulla segítséggel szerveztem le mindent, amíg volt tennivalóm, abszolút nem stresszeltem, de most, hogy nyugodtan ülhetnék, lelkiekben is felkészülhetnék, felemészt az idegesség. Hogy ha valami félremegy, akkor nem kenhetem másra, csak az én bűnöm. Mindenki mondta, hogy nagy fába vágtam a fejszém (135 fős lesz a lagzi...), hogy kérjek szakembert, de a párommal nem így beszéltük meg.
Felőle akár ehettünk volna a templom után egy hotdogot a bódéból - már volt egy esküvője -, és mondta, hogy csak akkor hajlandó belemenni habos-babos világraszóló lagziba, ha neki nem kell belefolynia. Azt mondtam, nekem megéri, nekem ez a nagy napom, megcsinálom.
Úgy érzem, akkora a gyomrom, mint egy kis ököl... van, hogy csak egy kis levest tudok leerőltetni, vagy még azt sem... 6 kilót fogytam, úgy fogok kinézni az saját esküvőmön, mint egy auswitzi menekült, mert alapból is vézna vagyok. Édesapámtól kapom ajándékba a ruhám, Svájcból hozatjuk, mert ő ott él, tuti, hogy be kell vetetni belőle.
Mindent elszúrok.
Nektek hogy ment a dolog kajafronton? Van valami stresszűző, v. étvágyjavító tippetek? :)
nem értem a mai menyasszonyokat.
Először is a párod egy bunkó már bocs,de milyen az hogy még csak meg se hallgat hogy mi hogyan sikerül és csak mert már házas volt a tiétek neki már lényegében nem olyan fontos? böe
a másik én nem idegeskedtem ennyit, a ruha jól sikerült az étterem le lett rendezve és az anyakönyvvezetőnél is minden jól ment,persze így is ideges voltam de csak azért hogy időben érjek oda. A többi nem érdekelt mert a vendégeket nem te érdekled hanem az utána jövő lagzi a kajával(hidd el mindenki csak arról beszélt, nem a menyasszonyról:D)
Nekem nem az volt fontos hogy minden tökéletes legyen hanem hogy akár egy póló farmerben,de hozzámenjek a szerelmemhez.
Szóval ez az étvágytalanság szerintem már csak nagy túlzás,mert esküvő utáni napon belegondoltam mi változott és semmi csak egy gyűrű lett a kezemen nagy kunszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!