Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem bírok enni az idegességtől, még 2 hét a nagy napig. Ti hogy tudtatok enni az esküvő előtt?
Egyedül, szinte nulla segítséggel szerveztem le mindent, amíg volt tennivalóm, abszolút nem stresszeltem, de most, hogy nyugodtan ülhetnék, lelkiekben is felkészülhetnék, felemészt az idegesség. Hogy ha valami félremegy, akkor nem kenhetem másra, csak az én bűnöm. Mindenki mondta, hogy nagy fába vágtam a fejszém (135 fős lesz a lagzi...), hogy kérjek szakembert, de a párommal nem így beszéltük meg.
Felőle akár ehettünk volna a templom után egy hotdogot a bódéból - már volt egy esküvője -, és mondta, hogy csak akkor hajlandó belemenni habos-babos világraszóló lagziba, ha neki nem kell belefolynia. Azt mondtam, nekem megéri, nekem ez a nagy napom, megcsinálom.
Úgy érzem, akkora a gyomrom, mint egy kis ököl... van, hogy csak egy kis levest tudok leerőltetni, vagy még azt sem... 6 kilót fogytam, úgy fogok kinézni az saját esküvőmön, mint egy auswitzi menekült, mert alapból is vézna vagyok. Édesapámtól kapom ajándékba a ruhám, Svájcból hozatjuk, mert ő ott él, tuti, hogy be kell vetetni belőle.
Mindent elszúrok.
Nektek hogy ment a dolog kajafronton? Van valami stresszűző, v. étvágyjavító tippetek? :)
Nyugi... a legtöbb ember egyáltalán nem lesz tisztában a részletekkel :) így észre sem fogják venni, ha valami nem a te terveid szerint alakul :) Mi a koszorúslányok összes kiegészítőjét otthon hagytuk. De mivel a lányokon kívül senki sem tudta, hogy egyáltalán terveztünk nekik pl. sziromszórást és ahhoz kiegészítőket, így senkinek sem hiányzott.
Nagy dolgokat, amiket a hülye is észrevenne, meg tuti nem lehet elcseszni, mert azok adják magukat.
Amúgy meg... attól félsz, hogy kritizálni fognak? miért? elvileg szeretnek, meg minden... akkor miért tennének ilyet?
Egy dologgal szúrhatod el, ha idegeskedsz, vagy ha kiborulsz, amint valami apróság máshogy történik. Mi jót nevettünk az egészen az esküvőn és fel sem tűnt senkinek :)
És ehhez az emberhez akarsz hozzámenni? Na, mindegy, valahogy idáig is eljutottatok...
Amúgy meg legjobb stresszűző és étvágyjavító egyben: pálinka.
Köszönöm a tippeket, a levendulateát kipróbálom, és a pálinka is jó ötlet, lehet, túl kézenfekvő volt, hogy eszembe jusson eddig :D
20:02 - bántottalak én? Nem. Neked miért kell?
Nyugi :) Biztos jól megszervezted :)
Átmeneti feszültségre tökéletes a Valeriana Teva (macskagyökér) gyógynövény .
Sok boldogságot :)
Ha nagyon nem tud semmi lenyugtatni, kérjetek konzultációt egy esküvőszervezőtől, és beszéljétek át vele az egészet, mit hogy szerveztél. Ha valami nagy hiba lenne, azt azonnal kiszúrja és még van idő változtatni rajta. Amiben még segíthet is nektek, az a forgatókönyv összeállítása, szépen logika szerint sorba állítja az esküvő eseményeihez kapcsolódó teendőket és akkor te is láthatod, mire mennyi idő megy el reálisan, melyik eseményhez mire és kire van szükség. :) Ha másra nem, de a gondolataid rendezésére és a nyugalmad érdekében megérné azt a 2 órás órabért - szerintem.
Amúgy sok boldogságot, és ahogy korábban is írták, nem ezen múlik, hanem azon, hogy álltok hozzá. :)
Megértelek.Én is gebe vagyok, de le se merem mennyire fogytam le, az utolsó hét volt a legrosszabb.És a kilók még után is peregtek, mert hiába voltunk túl, még hetekkel utána is "benne voltam" agyilag.Ez most nyáron volt, már jobb de a kilók még jöhetnének, annyira tartós lett.A vége fele már attól rettegtem, hogy rosszul leszek a szertartáson.
Gondolj erre:én (és minden menyasszony)a legtökéletesebbre törekedtem.Minden jól sikerült.Igazán jól.Mégis ha elmegyek a helyszín előtt arra gondolok, lehet lett volna szebb hely.Lehet a menün varálnék.Lehet ezt vagy azt nem másképp alakítom.A dekorációt totál másképp csináltam volna.Még a ruhámat sem látom olyan szépnek, holott maximálisan sikerült tökéletes gyönyörű formát hoznom.
Magyarul:senki nem tud olyat amit utólag ne kombinálna át.Pedig BIZTOS h tökéletes lesz!!!!Az egyetlen dolog amit sajnálni fogsz, hogy úgy lepereg hogy észre sem veszed.Egyszer csak reggel van, alszol de másnap rettenetesen sajnálod hogy vége.Az esküvő egy nagyon komplikált dolog, két szomszéd faluban sincsenek egyforma szokások.Sokféle embert ültetsz egy asztalhoz és őket össze kell hangolni.Ezt esküvőszervező sem tudja neked garantálni.......
Legalább tartamas leveseket fogyassz és zöldségturmixokat, szedj vitamint, vagy béres cseppet.nekem bejött étvágy növelésre a B-komlex 3x2 kapszula naponta.De természetesen ez csak túlélés.Próbálj relaxációs gyakorlatokat nézni neten stb.
Minden rendben lesz, gratulálok, nagyon szép jövőt, sok boldogságot!!!!!!!
Nekünk is két hét van az esküvőnkig :D
Igaz, csak 10-en leszünk, de pl. nekem még pár dolog beszerzése hátra van, a ruhám sem teljesen biztos, és azt sem tudom, milyen hajam lesz (magamnak fogom csinálni).
Kicsit izgulok, de ez "csak" egy esküvő, nem az életünk múlik rajta, illetve a külsőségeken :) Ha jó lesz a hangulat, nem lehet elrontani, kivéve, ha túlreagálsz amúgy jelentéktelen dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!