Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Normális, hogy a bátyám...

Normális, hogy a bátyám ilyenben hazudott? Hogy tudta erre rávenni a felesége?

Figyelt kérdés

Amióta dolgozik, mindig jól keresett. Ebből támogatott is minket, a családját. Aztán (a felesége tanácsára persze) azt hazudta nekünk, hogy csökkentették a fizetését és már nem tud adni.

Szerintetek ez normális?

2013. dec. 30. 12:36
1 2 3 4 5 6 7
 51/66 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sokáig gondolkodtam, hogy mit írhatnék erre....amit akartam azt mind leírták a kedves előttem válaszólok, de bennem még egy dolog felvetődött...

Ennyi negatív és felháborodott válasz után is kardoskodik a kérdező az általa hitt igazában...számomra ez az igazán félelmetes és megdöbbentő, hogy fel sem merül benne, hogy milyen nevetséges,hogy szerinte az a nem normális, hogy nem támogatják többé és ki kéri magának...sok mindent olvastam már itt, de ilyen tévképzetben élő emberrel még itt nem találkoztam sose....

2013. dec. 30. 14:50
 52/66 anonim ***** válasza:
100%
Én is már régóta járok erre az oldalra, de ez a kérdés még nekem is felforgatta a gyomromat! Az én báttyám is nagyon jól keres, legalább 4szer annyit mint én, a felesége orvos, jól állnak. Soha eszembe nem jutott, hogy kéne támogasson! Mi si dolgozunk, igaz, jóval kevesebbet keresünk, de megélünk, ez van, ez jutott. Egyetlen egyszer alakult úgy, hogy tartoztam neki egy kisebb összeggel(50 ezer forinttal), minden erőmmel azon voltam, hogy hamar visszadjam, 1 hónap alatt visszakapta az egészet, peidg nem sürgette, mondta, hogy minden mikor, sőt, az se baj, ha nem adom meg, de én nem tudtam volna tükörbe nézni, ha nem adom meg neki! Szégyelhetnéd magad, komolyan!
2013. dec. 30. 16:02
 53/66 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező mennyit kaptatok és most mennyit adott,bár gondolom le se mered írni.
2013. dec. 30. 16:06
 54/66 anonim ***** válasza:
100%

Nálam a "szerencséje volt, egyetemre ment, informatikusnak tanult, és most jól keres" mondat verte ki a biztosítékot.

Nyilván fortuna kegyei alapján lesz valaki műszaki informatikus, programozó, gépész- vagy villamosmérnök.

Nem kell évekig keményen tanulni, nem kell hozzá kitartás, szorgalom, elég, ha szerencsés vagy.

Hűűhaa...

2013. dec. 30. 17:13
 55/66 anonim ***** válasza:
100%
Igaza van a feleségének! Ha keres akkor azt maguknak keresi, nem neked. Ha nem vagy nyomorék akkor dolgozz magadnak!
2013. dec. 30. 18:40
 56/66 anonim ***** válasza:
94%
na tényleg! mennyit adott régen, és mennyit most?
2013. dec. 30. 18:45
 57/66 anonim ***** válasza:
100%
Félelmetes elképzelésid vannak kérdező.
2013. dec. 30. 20:19
 58/66 anonim ***** válasza:
100%
Anyám tesói ugyanezek. Az egyikük kb. hajléktalan, neki anyu néha ad pénzt, megesik rajta a szíve, a másik meg hisztirohamot kapott, hogy ő miért nem kap semmit.
2013. dec. 30. 20:42
 59/66 anonim ***** válasza:
100%

ÉN ott kezdeném, hogy a tesód nem biztos hogy hazudott. Sok cég (multik is) igyekeztek idén faragni a költségeiken. Pl. nem fizetik ki a túlórapénzt, elmaradt az év végi céges buli, nem volt mikulásparti a gyerekeknek, nem volt év végi prémium, csökkent a cafetéria...stb. Ezek mind olyan példák, amiket a környezetemből hallottam mostanában.

Szóval lehet, hogy a tesód pl. a túlórapénzét eddig lazán rád költötte, és ez nem nagyon befolyásolta az a szintet, ahogy ők életek, de ha ezt mondjuk megvonták tőle, akkor NEKI és a CSALÁDJÁNAK kellett volna lemondaniuk bizonyos dolgokról, hogy te a semmiért pénzt kapj.

Egyébként lehet olcsón is kifogni jó síutakat, de nem is magyarázom, mert szerintem semmi közöd nincs hozzá, hogy mire költi a saját pénzét, amiért megdolgozott. Az, hogy sokat keres, nem szerencse, 5 évig hajtott érte.

Írtál egy olyan apróságot is, hogy házra gyűjt. Gondolkodj már el egy kicsit, szerinted komoly megtakarítás nélkül az ölébe fog hullani.

A feleségnek pedig teljes mértékben igaza van. Lehet, hogy náluk nem szokás egymást lenyúlni, és még utána háborogni. Ha én lennék a feleség helyében, elvárnám, hogy a férjem a keresetét inkább a gyerekeire költse.

2013. dec. 31. 00:31
 60/66 anonim ***** válasza:
100%

"Nálunk szokás a család támogatása, ha valaki olyan szerencsés hogy jobban keres"

Pont az ilyen egysíkú, maradi gondolkodás miatt élek a családomtól 300 km re , de mennék messzebb is ha tehetném.

Hogy mennyit keres, semmi közöd hozzá. Ha rátelepszel, ne csodálkozz hogy hazudni fog, vagy hátrálni. Ja, és ne bennük keresd a hibát, hanem inkább magadban. Ne aggódj, nem vette rá semmire a felesége, egyszerűen próbáltak magukról, az életükről lerázni egy piócát. Elnézést ha nyersen fogalmaztam. De szerintem te irigy vagy, mert ő jobban keres, és azt várod, hogy ezen veled osztozzon, holott semmi jogosultságod nincs erre.

2013. dec. 31. 05:59
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!