Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Normális, hogy a bátyám...

Normális, hogy a bátyám ilyenben hazudott? Hogy tudta erre rávenni a felesége?

Figyelt kérdés

Amióta dolgozik, mindig jól keresett. Ebből támogatott is minket, a családját. Aztán (a felesége tanácsára persze) azt hazudta nekünk, hogy csökkentették a fizetését és már nem tud adni.

Szerintetek ez normális?

2013. dec. 30. 12:36
1 2 3 4 5 6 7
 21/66 anonim ***** válasza:
100%

"Most mentek síelni, akkor bukott ki hogy miből tudják ezt fizetni."

Komolyan röhejes vagy!

Szerinted csak akkor dönthetne úgy, hogy nem ad többet nektek, ha már ők is éheznek?

2013. dec. 30. 12:58
 22/66 anonim ***** válasza:
30%
Szerintem meg nem normális. Nem az, hogy nem ad többet, mert azt teljesen megértem. De egy férfi legyen már olyan karakán, hogy megmondja, hogy ne haragudjatok, ti nem vagytok rászorulók, meg tudtok élni a saját pénzetekből is, mi meg szeretnénk jobban élni. Ez korrekt lenne. De ehelyett ilyet hazudni...
2013. dec. 30. 13:02
 23/66 anonim ***** válasza:
67%
Az nincs rendben h hazudott,DE honnan veszed h itt csak a feleség a ludas?Ha a tesód belement,akkor annak oka is van! Saját családja van,inkább rájuk költse,ok nem azt mondom h pár ezrest tízezret ne adjon haza néha,de ne állandóan!Mindenki menjen el dolgozni(ha tud),és ne máson élősködjön
2013. dec. 30. 13:02
 24/66 anonim ***** válasza:
100%

Megértem a bátyádat, miért mondjon le egy nyaralásról a családod javára, ha egyszer ő és a párja dolgozott meg érte?

Szerintem csak pusztán irigy vagy a testvéred sikereire.

Találj egy jobb munkát és ti is elmehettek nyaralni, meg új dolgokat venni.

Nem tudom miért kell úgy tenni, mintha ez alanyi jogon járna nektek, nem hinném, hogy éheznétek, örüljetek neki, hogy eddig adott.

2013. dec. 30. 13:05
 25/66 anonim ***** válasza:
93%

22: szerinted mit kapott volna a tesó, ha odaáll és azt m,ondja, bocs, nem kaptok többet?

Látod, fel van háborodva a kérdező, hogy síelésre futja, nekik nem ad...

2013. dec. 30. 13:07
 26/66 anonim ***** válasza:
93%

Megtámogatnálak én téged úgy hogy a fal adná a másik felét :)

Örülök hogy a bátyád felesége normális gondolkodású és felismeri az élősködőket.

2013. dec. 30. 13:08
 27/66 anonim ***** válasza:
89%

"Ebből támogatott is minket, a családját."

Aztán meg azt írod,hogy a szüleidet nem támogatja.

A te családod nem az ő családja.

Nem normális,hogy hazudott,ahogy az sem,hogy titeket pénzel,csak azért,mert ő jobban keres.

2013. dec. 30. 13:11
 28/66 anonim ***** válasza:
84%
mert neked büdös a munka,várod a báttyádtól a sűlt galambot az asztalra? mi közöd van hozzá miből megy sielni,vagy neki nem jár a szórakozás? te nyomorult élősködő kis ge....ci féreg.
2013. dec. 30. 13:11
 29/66 A kérdező kommentje:

Nem büdös a munka! Csak a bátyám egyetemre járt, informatikus lett, amivel most jól lehet keresni. Szerencséje volt.

NEKI természetes volt, hogy támogat minket. Csak a feleségének nem.

2013. dec. 30. 13:17
 30/66 anonim ***** válasza:
100%
járj te is egyetemre, tanulj informatikusnak és add vissza, amit kaptál eddig tőle.
2013. dec. 30. 13:18
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!