Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem hazudott, a házasságom romokban, mit tegyek?
* 44 évesen már nincs esélyem új életre
Ezt mégis miből gondolod? Az anyám 59 évesen kezdte újra az életét és boldogabb, mint amilyennek valaha láttam, pedig kegyetlen szenvedések árán tudta elölről indítani az életét.
Nyilván nehéz, sőt, nagyon is az, de két választásod van. Vagy élsz a menthetetlen házasságodban továbbra is boldogtalanul vagy az új élet felé fordulsz és a régit hátrahagyod.
Nem szoktam ezt írni, mert annak vagyok híve, hogy nem eldobni, hanem megjavítani kell a dolgokat, de ahogy a soraidat olvastam, ez már eléggé esélytelen.
Ne aggódj, 44 évesen még fiatal vagy :)
Ugyan én a lányod lehetnék, de nemrég egy kellemetlen váláson mentem át. Anyukám egy barátnője vigasztalt - ő hasonló korú volt, mint te, amikor elvált. Nyakig ültek az adósságban, óvodai dajkaként nem is látta a kiutat, de aztán ki is rúgták.
Na ő elvált, és azt mondja, azóta szuper az élete. Minden síszezonban egy osztrák üdülőhelyen dolgozik, ahol kiadása nincs, ellenben elég jó fizetést kap. Ebből az első évben vissza tudta fizetni az adósságait, azóta pedig élvezi az életet. Nyárra hazajön, illetve utazgat, rákapott a ferrátázásra, minden nyáron több helyre is elmegy. Így rengeteg ismerőse, barátja lett, gyönyörű helyeket lát, élvezi az életet. Azt mondja, emellett párkapcsolatra nem is vágyik, ha szexelni akar, könnyen talál partnert, egyébként pedig éli az életét és senki nem szól bele abba, mit csinál.
Nem azt mondom, hogy így kell csinálni. De soha ne gondold, hogy nincs esélyed új életre. Évtizedek állnak még előtted, keresd meg a módját, hogy jól érezd magad! :)
Ha nincs köztük semmi, akkor mondd meg neki, hogy hívjátok meg vendégségbe a párjával együtt, és mutassa be neked.
Ha ettől ódzkodik, vagy megtagadja, akkor jogos a féltékenységed.
Habár, ki tudja, ha el is jönnek, az sem 100%-os biztosíték.
Egyik volt kolleganőm a kollegájával szűrte össze a levet.
A felséggel is jó barátságban volt. simán följárt hozzájuk beszélgetni, névnapot köszönteni, és belenézett a feleség arcába.
44 évesen még gyönyörű fiatalasszony vagy!!! :-)
Amikor a meggyötört lelkű fiatalasszonyok megszabadulnak a tehertől, elválnak, akkor rendszerint kivirulnak, legalább 10-15 évet fiatalodnak vissza, adják az impulzusokat a férfiaknak, akik azonnal észreveszik és kerülgetni kezdik...
Általában egy ideig senki, aztán egyszer ketten -hárman is szemet vetnek az ifjú asszonykára.
Hát ne habozz, ha már mindent megpróbáltál, hogy megments a házasságodat.
Neked is egyetlen egy életed van, és jogod van a boldogsághoz.
:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!