Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig tartott túltenni magadaz azon, hogy az ex szinte mindenben hazudott? Meddig "ostoroztad" magadm milyen idióta voltál?
ha erre gondolok akkor, még 8 év után is fogom a fejem.
szerencsére én nem egy ennyire előrehaladott kapcsolatban jártam így.
Én eljutottam arra a szintre, hogy többé nem hagyom magam becsapni, és nem leszek vak, meg voltak a jelek csak nem akartam észrevenni. (csak 6 másik nőről tudtam meg utóbb, és ebből 3at személyesen is ismertem...)
Nhezen jutottam túl ezen a mostani kapcsolatomban, mindig mindenről tudni akarok. Mikor hova megy...stb eleinte idegesítette, de már megszokta, önmagától is szól, én meg lenyugodtam,már nem hivogatom, bízom benne. de nehezebb volt, mint előtte naivan...
sosem fogom elfelejteni hogyan jártam, de azért nem szabad hagyni, hogy a későbbi kapcsolatokat memérgezze....
Ugyanazt erzem, mint te.
En ferfi vagyok. Engem is kozel egy evig etetett. En vigyaztam a gyerekre, hogy addig ő a baratnoivel ki tudjon kapcsolodni... Pfff persze!
Én is rettenetesen szégyellem magam! Mindenért, pedig nem nekunk kellene!!!
Én nem megcsalás, hanem egyéb lelki terrorok miatt váltam, de még hosszú évek múltán is fogom a fejem, hogy lehettem ennyire vak (egyértelmű Én szerelmes voltam,Ő nem), és szégyellem miket engedtem megcsinálni magammal.
Néha meg csak röhögök már rajta. Egy biztos, nem hagy hidegen. Igyekszem egy fájdalmas leckének felfogni, és okosabbnak lenni a következő kapcsolataimban.
Ja, és főleg, igyekszem magammal kibékülni. Nem könnyű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!