Normális, hogy a bátyám ilyenben hazudott? Hogy tudta erre rávenni a felesége?
Amióta dolgozik, mindig jól keresett. Ebből támogatott is minket, a családját. Aztán (a felesége tanácsára persze) azt hazudta nekünk, hogy csökkentették a fizetését és már nem tud adni.
Szerintetek ez normális?
No akkor ne adjatok nekik a háztájiból és akkor nyugalom lesz. Nem hiszem, hogy rászorulnának. Ha eddig csak muszájból adtad, hogy viszonozz, akkor ne adj többet, ha pedig szívesen, akkor ne tedd mérlegre.
A gyerekfelügyelet meg megint más tészta, szerintem abban ők is partnerek, főleg ha kölcsönös. Mi ebből sose csináltunk pénzügyet.
Ja akkor kibújt a szög a zsákból.Te úgy gondolod neked azért pénz jár.Ezek szerint nem önzetlen szándékkal tetted.
Hmmm,ez egyre jobb.Akkor ezek után gondolom ha kapnak 10 tojást akkor annak elkéred az árát majd.Ha a gyerekek nálatok lesznek 1000Ft/ óra
Huuu kérdező de jó,hogy nem az én tesóm vagy!
25-ösnek:
22-es vagyok. Igen, lett volna konfliktus. És? Egy férfi ezt vállalja fel. Látod, így is kiderült előbb-utóbb, és a kérdező szemében ez dupla "bűn", és még nagyobb a balhé. Hozzáteszem, sztem is hülye és számító a kérdező, hogy elvárja, hogy a sült galamb a szájába repüljön, mert a család így-úgy. Ha nincsenek alapvetően rászorulva, akkor sztem nem várhat el apanázst, a bátyjáéknak meg van joguk azon az életszínvonalon élni, amit megkeresnek. Na, ha ezt szépen elmondta volna a báty, akkor hugica / öcsike ugyan nyavalygott volna, de tudta volna, hogy ez a szitu, na bumm.
Hűha, kérdező! Te nem vagy a rokonaim rokona véletlenül?
Az utolsó hozzám intézett mondatuk az volt, hogy "azokra a z úgyis felesleges sz.arokra képesek vagytok kiadni ennyi pénzt (édesanyám gyógyszerei, konkrétan), inkább adnátok nekünk, új autót akarunk".
A válaszomat nem írom le, mert egyetlen nyomdafestéket tűrő kifejezés nem volt benne...
Ez évekkel ezelőtt történt, azóta nem is láttam őket, de rólad most ők jutottak eszembe, kérdező.
Azért a pénzért a bátyád dolgozott meg.
Az ember tipikusan addig szeret költeni, amíg másoktól kapja a pénzt, ha neki kell megkeresnie, akkor már nem szereti annyira szórni.
Ha te is dolgozol, akkor tudnod kéne, hogy nem olyan egyszerű másoknak húszezreket a kezébe nyomni abból, amiért ő küzdött meg.
Én is inkább a saját családomat vinném el síelni vagy nyaralni,mintsem a tesómat támogassam. Persze, adnék a tesómnak is, ha lenne, és szülinapokra, karácsonyra mindig drága ajándékot kapnának, de azt nem várhatod el, hogy állandó jelleggel, minden egyes fizetéséből áldozzon rád. Megvan a saját élete, és nem áldozhatja fel miattad az életét...
Az nem tetszik csak, hogy nem volt egyenes, és inkább hazudott, de lehet, hogy tényleg nem volt más választása, mert el tudom rólad képzelni, hogy ha megmondja az igazat, akkor te azt nem tudtad volna elfogadni.
18/L
Kérdezőnek a 29-es kommetre:
Nem azért keres jól, mert szerencséje volt, hanem , mert egyetemre járt és dolgozik, nem pedig a húgán élősködik.
A kérdésre,hogy hogy tudta erre rávenni a felesége a válasz az ,hogy JÓ GYORSAN!
És igazuk van,hogy magukra költik nem rátok.Ha bajban lennél oké,de nehogy már rajtuk múljon,hogy te mit eszel,pláne úgy hogy van munkád,és ház táji dolgaid!
Szégyeld el magad inkább,hogy ez a kérdés megfogalmazódott benned és ki is írtad ide!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!