Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Nem bírok elszakadni a húgomtó...

Nem bírok elszakadni a húgomtól! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Lehetőségem lenne külföldre menni jó helyem lenne, mindenem meglenne... Már voltam ott és imádtam!Nagyon visszavágyom és ráadásul nem is szeretek itthon lenni!

A gond az hogy van egy 11 éves kishugom akit a világon mindennél jobban szeretek, és ha elmegyek, akkor nem jövök haza csak évente 1x kb És egyedul maradna anyuval. Anyu egy jó anya, de nincs türelme általában állandóan ideges ezért is boldog a hugom hogy itthon vagyok neki! Én is boldog vagyok hogy vele lehetek, mert elválaszthatatlanok vagyunk, de itthon bedepizek... nem birom ezt a rendszert, meg a szegénységet... Odakint sokkal jobb élet vár amit már meg is tapasztaltam... de nem birok menni mert a Hugom jár az eszembe, hogy ha itthagyom az ő és az én szivem is megszakad... mindig átölel és azt mondja hogy ugye nem hagysz itt? :(

Mit tegyek? Nagyon mennék, de a hugit sem akarom itt hagyni! Nem vihetem mert iskola, anyu... stb stb Anyu se tud jönni nyomós okok miatt! Valami ötlet?

2013. dec. 16. 13:34
1 2
 11/14 anonim válasza:
Szerintem eleg sok erv szol amellett, hogy egyutt menjetek ki. Beszelj anyukaddal! Lehet, hogy lenne kedve belevagni. Melyik orszagrol van szo amugy? Anyukad beszeli valamennyire a nyelvet? En is csak azt tudom mondani, hogy peldanelkuli a hozzaallasod, es le a kalappal. En nagyon szurkolok, hogy mindannyian egyutt legyetek:
2013. dec. 18. 16:13
 12/14 anonim válasza:

#KatnissEverdeen :)

Ha esetleg meghatarozott idore mennel? Mondjuk 2-3 ev? Az is lehet, hogy hozzajarulhatsz majd a tovabbtanulasahoz, amihez edesanyas lehetseges, hogy nem tudna megfelelo anyagiakat biztositani. Ez is a szeretet es gondoskodas egy formaja. Bar az is igaz, hogy az az ido nem jon vissza tobbe, es lehet tenyleg nagy torest okoznal ezzel benne.

2014. jan. 6. 05:08
 13/14 A kérdező kommentje:

Köszi.

Hát ez az... lehet, hogy.....

Ez visz a sírba!

2014. jan. 7. 08:28
 14/14 A kérdező kommentje:

Bocsi utolsó elötti...

Canada

2014. jan. 7. 08:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!