Hogyan érdemes elszakadni a szülőtől?
Albérlet-munka? Az előző generációból sokaktól hallom, hogy 20-on évesen alapítottak családot. Én most 22 éves vagyok, de úgy érzem sosem lesz házam, viszont ha nem lesz házam, én albérletbe, panellakásba, garzonba, kínzásként nem fogok gyereket vállalni, ezt a barátnőmnek is megmondtam, de mire ez meglesz, eltart vagy 30 éves koromig... talán tovább.
Ti hogyan oldjátok ezt meg?
Eltartási szerződés idegen időssel segítségképp? Hitel? Más megoldás?
Hát igen eltart egy ideig ráadásul szerintem kicsiben kell kezdeni....
Mi hitelre vettünk(6 éve) egy panel lakást 3 szobásat egyben laktunk mi a többit kiadtuk egyetemistáknak... Ebben az évben töltöttük be a 30-at mostanra ki lett fizetve a lakás, megcsináltunk egy esküvőt van kocsink és van annyi félretett pénzünk hogy egy kertes lakás önerőjét le tudtuk tenni, 3 hónap múlva költözünk. Szerintem nem rossz ahhoz képest hogy pl sem az én sem pedig párom szülei nem fejezték be a saját építésű családi házukat teljesen még most sem pedig 50 felé járnak....
Ilyen hozzáállással nem lesz sokáig barátnőd,nem sok nő szereti az ilyen pasikat...
Albérlet,mberek nagy része abban kezd,mellette gyűjtögetés,lakástakarék,valamennyi hitel,panel vagy olcsóbb kisebb ház,majd gyüjtögetés megint,és normális családi ház.
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!