Apum mindenbe beleköt. Nem érdemes vitatkozni vele. Tűrjem, vagy lehet bármit csinálni?
Apukám mindenbe beleköt, de tényleg mindenbe. Például ha annyit mondok, fel kell hívnom valakit, elkezd gúnyolódni, hogy "jaj, te szegény... micsoda gondjaid vannak..." aztán kezdődik az oltogatás, hogy míg nekem ilyen gondjaim vannak, addig inkább csak fogjam be, mert semmit sem tudok az életről. Eddig azért piszkált, hogy dolgozzak, most, hogy van nyári munka, közölte, hogy úgyis elcseszem. Nagyon szeretem, de tényleg minden hülyeségbe beleköt. Ha fél percre nyitvahagyom a hűtőt, percekig képes osztani. Már nagyon unom, mert az ész érvek nem segítenek, végig sem hagyja hogy mondjam, ha azt mondom neki, hogy legalább engedjen már elmondani nekem is egy mondatot, a koromra hivatkozva közli, hogy nekem semmi jogom "pofázni". Egyszerűen sehogy nem tudok vele dűlőre jutni. Mostanában nem veszek róla tudomást, de nagyon rosszul esik, sokszor van emiatt rossz kedvem.
Senki sem segít, mert általában, ha valakit bszogatni kell egy emberként, az én szoktam lenni, így inkább be szoktak szállni :D :S Mit csináljak? El még nem költözhetek, gimis vagyok, és azért is olyan osztást kapnék, ha megpróbálnám..:/
18/L
Sajnos az ilyen szülővel nem igen lehet közös nevezőre jutni, nekem is hasonló Apám van, de Ő inkább azt tukmálja belém hogy a szememben etalon legyen, ha látja hogy nyugodtan mosom a követ, akkor kiveszi a kezemből közbe ilyeneket mond "Hagyjad mert ha te csinálod sose leszel készen"
Olyanokat is belém magyaráz amiről fogalma sincsen neki se, de szerinte az az igaz amit ki ejt a száján
Bár én 21 vagyok, még mindig jobb így k*csögként élni egy fedél alatt vele, minthogy albérletre szórjam el a vagyonokat
Nekem céljaim vannak, normális lakást akarok majd, és úgy külön költözni
Néha nem gond ha baszogat, mert 1ft-ot nem kérnek a kasszába, szóval mondhatni hasznuk az nincs belőlem
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!