Szerintetek érdemes még ezért?
a barátommal 9 hónapja vagyunk együtt. Kezdetektől sok a vita, de betudtam annak h mindketten kritikus személyiségűek vagyunk, ettől még szeretjük egymást. De az utóbbi időben folyton azon jár az eszem h vajon el tudom e képzelni férjemként és az összes önbizalomhiányos dolgomat is kivetítem rá, tőle várom a megerősítést, vele veszekszem a gondjaim miatt. Ma is találkoztunk vele meg pár baráttal, de valahogy nem éreztem jól magam, azt éreztem h nem is szeret, h rideg velem. búcsúzásnál mikor már csak ketten voltunk mondtam h nem érzem jól magam, erre h igen mert minden rendben van de én mindig kitalálok vmit és beleélem magam h mi a baj. Lehet h részben igaz de én attól még tényleg rosszul érezetm magam, de jött a busza és közölte h haza kell mennie mert jön hozzá vki időre és oda kell érnie. Bazi rosszul esett h nem bír még 10 percet várni a következő buszra, meg akart csókolni de elfordultam, megfogta a karom de elhúztam magam, utánam sem szólt csak felszállt a buszra. Olyan mélységesen megalázva érzem magam mint akit tökre nm szeretnek és csak erőlteti ezt a kapcsolatot. Szerintetek van értelme, szerethet?
23 évesek vagyunk ez az egészben na legcikibb..
melyik része miatt? :S
most hazaért, és írt nekem chaten h mi van velem, miért vagyok boldogtalan?
Az önbizalomhiány nagy úr,ez az egyik probléma.A másik probléma pedig az,hogy túlzottan rágörcsölsz a dolgokra.Vedd már lazábban!
Miken vitatkoztok?Ha jelentékteleneken,akkor eltudod felejteni a vitákat.Ha nem jelentéktelenen,akkor vége,nincs értelme kínlódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!